صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مذاکره با آذربایجان بر سر توسعه دو میدان مشترک

۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰:۰۲
کد خبر: ۴۱۷۶۴۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی گفت: برای توسعه مشترک دو میدان نفتی در دریای خزر مذاکراتی با کشور اذربایجان در حال انجام است و برای پیشبرد این هدف راه حل‌های گوناگونی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، امیرحسین زمانی نیا در نشست خبری بیست و سومین نمایشگاه نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی گفت: برخی کشورها با هدف تخریب بازار انرژی ایران برنامه‌ها و اهدافی را دنبال می‌کنند که در این میان هر کشوری که ظرفیت تولید بیشتری دارد نفوذ قابل توجهی در بازار جهانی خواهد گذاشت.

وی در ادامه افزود:البته صنعت نفت و گاز ایران مدیریت بازاریابی آبدیده‌ای دارد که طی 40 سال گذشته از روش‌ها و مکانیز‌م‌های مختلف و خلاقانه‌ای برای حفظ سهم خود استفاده کرده است.

معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی تصریح کرد: در خصوص تغییر قیمت نفت در جلسه بعدی اوپک به طور قطع صحبت‌های خواهد شد تا قیمت متعادل آن برای تمام اعضا مشخص شود.

زمانی نیا در ادامه با اشاره به قرارداد مشترک ایران و اذربایجان بر سر توسعه ۲ میدان نفتی در خزر گفت: برای توسعه مشترک ۲ میدان نفتی راه حل‌های متفاوتی وجود دارد که یکی از آن‌ها می تواتد تشکیل یک شرکت مشترک باشد که در این راستا مذاکراتی در حال انجام است.

معاون وزیر نفت خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط موجود درباره موضع ایران در اوپک باید صبر کنیم اما در شرایط فعلی از تصمیم‌های اوپک حمایت میکنیم، ولی همواره فروش نفت در اولویت اول ما قرار دارد.

معاون وزیر نفت در امور بین‌الملل و بازرگانی درباره احتمال بازگشت تحریم‌های صنعت نفت با خروج احتمالی آمریکا از برجام گفت: در صورت بازگشت تحریم در بدترین حالت شرایط صنعت نفت ایران به سال ۹۲ باز می‌گردد، اما در همان شرایط نیز شرکت ملی نفت کار خود را به خوبی انجام داد.

وی در توضیح مشکلات قرارداد‌های نفتی که از سوی برخی افراد بیان می‌شود گفت: ایران طی سال‌های گذشته سه نمونه موفق قراردادی را تجربه کرده که در قرارداد‌های جدید نفتی شرایط انعطاف‌پذیری بیشتری برای شرکت‌های خارجی لحاظ کرده و در صورتی‌که شرکتی با این نوع قرارداد‌ها مشکل دارد می‌توانیم با یکدیگر در مذاکره این مشکلات را برطرف کنیم.

وی درباره استفاده ایران از ظرفیت خالی کارخانه تولید ال‌ان‌جی عمان گفت: در سفر اخیر وزیر نفت به عمان دو طرف قرارداد در زمینه حق العمل کاری مذاکره کردند و به نظر می‌رسد تا ۱۲ ماه مه هیئت عمانی برای مذاکرات نهایی به ایران سفر کند.

زمانی نیا با اشاره به این‌که وزیر نفت ایران در سال‌های گذشته قدم‌های موثری را درباره پروژه انتقال گاز ایران به عمان برداشته است گفت: تا پایان ماه ژوئیه وضع این پروژه و قرارداد آن به احتمال زیاد نهایی خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *