صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فروش طلا با کارمزد کمتر؛ شگرد مجرم سایبری

۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸:۴۰
کد خبر: ۴۱۷۳۵۲
رئیس پلیس‌فتا استان مازندران گفت: فردی که با ایجاد کانالی با مضمون تعمیر و فروش طلا و جواهر با پایین‌ترین قیمت، در شبکه‌های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری و دزدی از مردم می‌کرد، توسط کارآگاهان سایبری پلیس فتا استان مازندران شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش گروه جامعه ،رئیس پلیس‌فتا استان مازندران از دستگیری فردی که با ایجاد کانالی با مضمون تعمیر و فروش طلا و جواهر با پایین‌ترین قیمت، در شبکه‌های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری و دزدی از مردم می‌کرد خبر داد و در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی شکایت زنی با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس فتا، چنین عنوان‌داشت که چندی پیش در شبکه اجتماعی تلگرام، پیامی مبنی بر اینکه طلای بدون کارمزد به شما می‌دهیم، از سوی یک ID ناشناس برایم ارسال شد و در ادامه با مدیر کانال ارتباط برقرار کرده و جهت تعمیر، مقداری از طلای خودم را در اختیار او قرار دادم و از آن پس دیگر پاسخگوی تماس‌های بنده نبود، به همین منظور تقاضای رسیدگی موضوع را دارم.

این مقام ارشد انتظامی افزود: در ادامه حسب دستور مقام محترم قضایی، رسیدگی به این پرونده در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت، که با بررسی‌های فنی و تخصصی به عمل آمده، متهم به هویت معلوم شناسایی گشت.

سرهنگ محمدنژاد گفت: کارشناسان پلیس فتا در ادامه با هماهنگی مقام محترم قضایی، با گذاشتن قرار صوری با متهم او را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کرده و به این پلیس دلالت دادند. در بازجویی به عمل آمده از متهم، وی ضمن اقرار به بزه انتسابی عنوان نمود؛ بنده با ایجاد کانالی در شبکه اجتماعی تلگرام، خود را یکی از کارکنان طلافروشی معروف شهر معرفی می‌کردم و با پیشنهاد فروش طلا بدون کارمزد و تعمیر جواهرات با دستمزد پایین، مشتریانی را در فضای مجازی پیدا می‌کردم.

وی افزود: متهم در اظهارات خود عنوان داشت، در ادامه پس از فریب قربانی، جهت تحویل طلا با آن‌ها قرار ملاقات حضوری در جایی غیر از همان طلافروشی معروف می‌گذاشتم و پس از جلب اعتماد آنها، با گرفتن طلا از آن‌ها جهت تعمیر، دیگر پاسخگوی تماس‌های قربانیان نبودم و پس از مدتی اقدام به فروش طلا‌ها در بازار می‌کردم.

سرهنگ محمدنژاد گفت: متهم در ادامه از عمل خود اظهار ندامت نموده و با تکمیل تحقیقات، پرونده متشکله جهت سیر مراحل قضایی به همراه طرفین روانه‌ی دادسرا گردید.

وی تاکید کرد: به پیام‌های اقواکننده‌ای که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود هرگز توجه نکنید، زیرا افراد کلاهبردار در صدد فریب شما از این طریق هستند و ممکن است دچار خسارات جبران‌ناپذیری شوید.

رئیس پلیس فتا مازندران همچنین در خصوص این پرونده خاص به صاحبان طلافروشی‌ها توصیه کرد: هیچ‌گاه طلا و جواهرات را از مشتریان، بدون فاکتور جهت خرید، دریافت نکنند تا تسهیل کننده کار کلاهبرداران و سارقان نباشند.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *