صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تخصیص اعتبار ۲۰۰ میلیون دلاری در اجرای طرح‌های آبخیزداری / مثبت شدن سطح ایستایی آب با پروژه‌های جدید

۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۱۷۲۲۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها گفت: تخصیص اعتبار ۲۰۰ میلیون دلاری در دستورکار سال ۹۷ وزارت جهاد و سازمان جنگل‌ها قرار گرفته است که امیدواریم با این تزریق اجرای طرح‌های آبخیزداری سرعت قابل توجهی پیدا کند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ناصر حیدری پوری معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها با اشاره به ارائه اعتبارات تملک ۲۰۰ میلیون دلاری برای اجرای عملیات و پروژه‌های آبخیزداری خاطرنشان کرد: این اعتبارات در دستورکار سال ۹۷ وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگل‌ها قرار گرفته است که بازهم اولویت‌های ما با کمک استان‌ها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به تبصره‌های ۱۸ و ۱۹ این مصوبه خاطرنشان کرد: از کل اعتبارات در این زمینه مجموعا ۳۰ درصد برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و همچنین بحث توازن منطقه‌ای براساس اعلام سازمان برنامه و بودجه باید کسر شود که این رقم می‌توانست بسیاری از مشکلات در حوزه آبی را حل کند.

معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها با بیان اینکه در شرایط به وجود آمده اجرای پروژه‌ها با مشکل روبرو می‌شود اظهار کرد: امیدواریم عنایات مقام معظم رهبری در پایان سال ۹۷ دوباره شامل مجموعه طرح‌های آبخیز داری شود تا طرح‌ها به صورت مستمر اجرا شود.

حیدری پوری در ادامه عنوان کرد: برای اجرای عملیات آبخیز داری با تزریق اعتبار ۲۰۰ میلیون دلاری اجرای پروژه‌ها سرعت قابل توجهی خواهد گرفت.

وی در رابطه با رقم تخصیص بودجه به هر استان گفت: هنوز به طور دقیق نمی‌توان گفت که هر استان چقدر سهم دارد که این موضوع تا یک ماه آینده مشخص خواهد شد.

معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها در ادامه خاطرنشان کرد: خوشبختانه اعتبارات صندوق توسعه ملی به طور نقدی تخصیص می‌یابد که بعد از تنظیم موافقت نامه، اقدامات لازم برای تخصیص آن انجام خواهد شد.

حیدری پوری با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته در سطح استان‌ها اظهار کرد: تجربه‌ها نشان می‌دهد اجرای طرح‌های آبخیز داری در این مقطع زمانی شاید راه کار اصلی برون رفت از بحران و شرایط خشکسالی باشد.

وی افزود: باید براساس اجرای طرح‌های آبخیزداری در هر هکتار ۵۲۰ متر مکعب آب ذخیره شود لذا در راستای اقداماتی که در گذشته انجام شد تا ۲ برابر دبی سطح آب رشد پیدا کرد و سطح ایستایی آب نیز روند مثبت به خود گرفت.

معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها گفت: در شرایط پیش رو در بحث کارگروه ملی سازگاری با کم ابی و خشکسالی قصد داریم سند راهبردی را تنظیم کنیم که دربر گیرنده وظایف دستگاه‌های متولی تولید و عرضه آب باشد و نقش‌ها، شاخص‌ها و برنامه زمانبندی را در آن داشته باشیم.

معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگل‌ها در خصوص دیگر اقدامات برای مقابله با مشکل کم آبی گفت: سازگاری باید در حوزه‌های مختلف اتفاق بیافتد به طوریکه در بحث پوشش گیاهی در مناطق مختلف باید از نمونه‌های سازگار با محیط استفاده کرد و از طرفی راندمان آب را تا حد زیادی بالا برد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *