صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغذیه، عامل موثر در کاهش سرعت پیشرفت سرطان

۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۰:۱۱
کد خبر: ۴۱۷۱۵۵
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت تغذیه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها، گفت: مداومت مصرف مواد غذایی موثر و دوری از مواد سرطان‌زا به کاهش سرعت پیشرفت سرطان کمک می‌کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، تغذیه یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین عواملی است که می‌تواند به کاهش عوارض ناشی از شیمی‌درمانی در بیماران سرطانی منجر شود، هر چند که این عامل حتی در پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ها و حتی سرطان‌ها نیز نقشی تعیین کننده دارد.

در حالی که تغذیه می‌تواند در سرعت و پیشرفت انواع سرطان‌ها در مبتلایان به آن‌ها نیز نقش حیاتی داشته باشد، ولی کمتر از سوی پزشکان به آن توجه لازم می‌شود.

یکی از عوارض درمانی بیماران سرطانی مربوط به عوارض شیمی درمانی است که رعایت بهداشت تغذیه یکی از عواملی است که می‌تواند منجر به کاهش این عوارض و رشد سلول‌های سرطانی شود.

«سیدکاظم کاظمینی» متخصص طب ایرانی در این باره به غذا‌هایی که برای بیماران سرطانی مفید و موثر است اشاره و اظهار می‌کند: علاوه بر انواع سبزیجات که تاثیر شگرفی در پیشگیری از بروز بیماری‌ها دارد، برخی از آن‌ها مانند انواع ترب و برگ آن، خرفه، گشنیز و جعفری، کاهو، شبدر، کاسنی، غزیانغی، شنگ، والک، سبزی‌های کوهی و موسیر از انواع سبزیجات بسیار تاثیرگذارتر برای مبتلایان به سرطان هستند.

وی در مورد دیگر موادغذایی مفید برای سرطانی‌ها به مصرف انواع میوه‌ها توصیه می‌کند و می‌گوید: انواع ترشی‌ها، سیب درختی، سیب گلاب، آلبالو، گیلاس، انواع آلو، زرد آلو، هلو، شلیل، شفتالو، چاغاله بادام، آلوچه سبز، هندوانه، گرمک، طالبی، خربزه، زالزالک، ازگیل، انار، انگور، غوره، خیار سبز، خیار چنبر، کنگر، ریواس، لیمو شیرین، گریپ فوروت، توت سفید، توت سیاه، شاه توت، تمشک، انبه، کنار و خرمالو از میوه‌هایی هستند که برای مبتلایان به سرطان مفید هستند.

وی ادامه می‌دهد: مواد غذایی مانند روغن زیتون، روغن کنجد، لبو، شلغم، کلم سنگ، کلم گل، کلم پیچ، کلم قرمز، زردک، رب انار، گل محمدی، آبغوره، سرکه و شیره انگور نیز تاثیرات خوبی در درمان انواع سرطان‌ها دارند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به تاثیر مواد غذایی فوق در کاهش پیشرفت بیماری این افراد، تصریح می‌کند: اگر بیماران سرطانی بر مصرف مواد فوق مداومت کنند و از مواد سرطان‌زا دوری کنند، سرعت رشد سلول‌های سرطانی در بدنشان روند کاهشی خواهد یافت.

کاظمینی در پایان تاکید می‌کند: البته مصرف این مواد غذایی قطعاً مجوزی برای عدم مصرف دارو‌های تجوزی از سوی پزشکان معالج نیست.
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *