صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شرایط جدید دریافت ارز مسافرتی اعلام شد/ افزایش تعداد بانک‌های ارائه دهنده ارز

۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶:۱۰
کد خبر: ۴۱۷۰۰۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
بانک‌های تجارت، پارسیان و ملت هم راستا با سیاست جدید ارزی، به فهرست بانک‌های ارایه دهنده خدمات ارز مسافرتی به مسافران خارج کشور افزوده شدند.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، در حال حاضر تأمین و پرداخت ارز مسافرتی (به صورت اسکناس) از طریق پنج بانک ملی ایران، ملت، سامان، تجارت و پارسیان امکان‌پذیر است و در این بین، تأمین و پرداخت ارز مسافرتی به زائران عتبات عالیات صرفاً از طریق دو بانک تجارت و پارسیان انجام می‌شود.

از این رو و در راستای اجرای تصمیمات اتخاذ شده از سوی ستاد اقتصادی دولت مبنی بر تبیین سیاست‌های جدید ارزی، ترتیبات تأمین و پرداخت ارز مسافرتی به شرح زیر است:

۱ـ تأمین و پرداخت ارز مسافرتی (به صورت اسکناس) یک بار در سال امکان پذیر خواهد بود.

۲‏- تأمین و پرداخت ارز مسافرتی (به صورت اسکناس) برای مسافران هوایی به مقصد کشور‌های ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، استونی، لتونی، لیتوانی، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، اوکراین، ازبکستان، ترکیه، افغانستان، بحرین، قطر، کویت، پاکستان، عمان، امارات متحده عربی و قبرس به مبلغ ۵۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها و برای سایر کشور‌ها (به جز کشور عراق) به مبلغ ۱.۰۰۰ یورو یا معادل آن‌ها به سایر ارز‌ها به نرخ روز اعلامی از سوی این بانک و با احتساب کارمزد‌های متعلقه در ارتباط با پرداخت ارز مورد اشاره امکان‌پذیر خواهد بود.

۳ـ تأمین و پرداخت ارز مسافرتی به مسافران با سن قانونی کمتر از ۱۲ سال امکان‌پذیر نیست.

۴ـ مدارک مورد نیاز هنگام ارایه درخواست خرید ارز به بانک: گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران، بلیط مسافرت هوایی اعم از یکسره یا دو سره (کاغذی و یا الکترونیکی‏)، ویزای کشور مقصد (در مورد کشور‌هایی که نیاز به ویزا دارند).

۵ـ بانک‌های عامل باید پس از دریافت معادل ریالی مربوطه، به جای پرداخت ارز به متقاضی، نسبت به صدور سند حسابداری‏‏‏‏‏‏/ رسید اقدام کنند. همچنین شعبه ‏‏‏‏‏‏/ باجه بانک عامل مستقر در مبادی خروجی (پس از باجه کنترل گذرنامه)، در مقابل دریافت سند حسابداری ‏‏‏‏‏‏/ رسید مزبور نسبت به پرداخت ارز مسافرتی مربوطه اقدام کنند.

۶ ـ. تأمین و پرداخت ارز مسافرتی به ایرانیان مقیم خارج از کشور مجاز نیست. در رابطه با مصادیق ایرانیان مقیم خارج از کشور، بانک‌ها می‌توانند، مراتب را از وزارت امور خارجه استعلام کنند.

۷ ـ. در صورت امکان استفاده از سایر ابزار‌های پرداخت (کارت، حواله و ...) انجام این امر مجاز و مورد تأکید این بانک است.

۸ - حسب هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان حج و زیارت و به منظور تسهیل شرایط مسافرت هموطنان ایرانی به عتبات عالیات، تأمین و پرداخت ارز مسافرتی به زائران عتبات عالیات اعلامی از سوی سازمان حج و زیارت (به طور کلی اعم از زمینی یا هوایی) به میزان ۲۵۰ هزار دینار عراق صرفاً از طریق تمام شعب ارزی منتخب بانک‌های تجارت و پارسیان در سطح شهر و با ارایه فهرست مشخصات زائران که توسط دفاتر سازمان مورد اشاره تایید شده باشد، بدون ارایه بلیط و گذرنامه با رعایت بند‌های (۱)، (۳)، (۶) و (۷) فوق (حسب مورد) بلامانع است. مقتضی است بانک‌های مورد اشاره هماهنگی لازم را با سازمان حج و زیارت به عمل آورند.

خاطر نشان می‌شود حسب هماهنگی و توافق به عمل آمده، تامین اسکناس دینار عراق به عهده بانک‌های پارسیان و تجارت است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *