پیشنویس «نقشهراه معدن و صنایع معدنی» آماده شده است و تا پایان اردیبهشت نهایی میشود
رئیس دبیرخانه «تعامل دولت و مجلس در بخش معدن» گفت: پیشنویس «نقشهراه معدن و صنایع معدنی» آماده شده است و تا پایان اردیبهشت نهایی میشود. قبل از نوروز با حضور بسیاری از فعالان بخش خصوصی، اقدامات بر روی این نقشه راه انجام شد.
وی افزود: معاونت امور معدن و صنایع معدنی، رئیس هیئت عامل ایمیدرو و رئیس سازمان زمین شناسی بعلاوه هیئت رئیسه فراکسیون معدن مجلس و کمیته معدن کمیسیون صنایع و معادن در آن عضویت دارند و بنده ریاست این دبیرخانه را بر عهده دارم.
اسماعیل با بیان اینکه تاکنون مجموعه جلساتی برگزار شده است، اظهار داشت: اولین موضوعی که درجلسات این دبیرخانه مطرح است موضوع تدوین نقشه راه معدن و صنایع معدنی برای چهار سال آینده است.
رئیس دبیرخانه «تعامل دولت و مجلس در بخش معدن» گفت: پیشنویس «نقشهراه معدن و صنایع معدنی» آماده شده است و تا پایان اردیبهشت نهایی میشود. قبل از نوروز با حضور بسیاری از فعالان بخش خصوصی، اقدامات بر روی این نقشه راه انجام شد.
وی با بیان اینکه انشاءالله جلسات بررسی نهایی آن از هفته بعد از تعطیلات مجلس آغاز میشود، افزود: نقشه راه معدن ۶۷ بند دارد. بر هر فعالیتی یکی از معاونین وزیر مسئول است و پیرامون این نقشه مشخص شده که درهر بندی کدام یک از معاونین وزیر باید آن را دنبال کند همچنین در این نقشه ۵ محور اصلی مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس فراکسیون معدن مجلس تاکیدکرد: «توسعه اکتشاف و تامین پایدار اطلاعات پایه»، «بهبود فضای کسب و کار بخش معدن و صنایع معدنی و رشد تولید»، «توسعه بازار، صادرات غیر نفتی و مدیریت واردات»، «سرمایه گذاری وافزایش ظرفیت و جذب سرمایه گذاری» و «آموزش، توسعه پژوهشهای کاربردی و ارتقاء فناوری» پنج محوری است که در نقشه راه معدن و صنایع معدنی لحاظ شده است.
اسماعیل اظهار داشت: سیستمی را در این نقشه راه دیدهایم که در پایان سال از موارد انجام شده ارزیابی داشته باشد تا مشخص شود ماموریتها هر معاونت چه بوده و مسائل تا کجا پیش رفته است.
رئیس کمیته معدن کمیسیون صنایع و معادن گفت: از دیگر موارد مهم یکی تشکیل شورای عالی اکتشاف به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت است که این شورا ۱۳ عضور متشکل از بخش خصوصی، معاونتهای مختلف و نمایندگان مجلس است. همچنین مجموعه آزمایشگاهها و امکانات تحقیقاتی و اکتشافی در این نقشه راه درنظر گرفته شده که به صورت متمرکز باشد و هر قسمتی از وزارت دیگر برای خود یک آزمایشگاه نداشته باشند و همه ارگانها تحت یک مدیریت اقدامات خود را انجام دهند که این خود به پیشرفت کارها کمک زیادی خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: همچینن در این نقشه راه، فرمول مشخصی برای پرداخت حقوق دولتی و یا بهره مالکانه در نظر گرفته شده تا سرمایه گذار بتواند آینده کاری خود را ببیند.
این استاد دانشگاه از تدوین نقشه راه معدن و صنایع معدنی به عنوان «انقلاب معدنی» - که در راه است - نام برد.
بیشتر بخوانید: انقلاب معدنی در راه است
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *