فلافل بخورید تا پوکی استخوان نگیرید
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از تاثیر فلافل در استحکام استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان خبر داد.
فلافل با سس ارده حاوی پروتئین، روی، فولات، منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم، سدیم، نشاسته، روغنهای گیاهی مانند زیتون و کنجد، اسید آمینههای مختلف، انواع ویتامینهای A.، C.، D.، E.، گروه ویتامینهای B. مانند B۱ و B۲ است.
برای بررسی خواص فلافل با سس ارده و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی، گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید:
نکاتی که در تهیه مواد اولیه و پخت فلافل با سس ارده باید رعایت شود
حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی،درباره نکاتی که در تهیه مواد اولیه و پخت فلافل با سس ارده باید رعایت شود، اظهار کرد: این غذا بهتر است که به شکل خانگی از مواد اولیه مرغوب تهیه یا از مکانهای مطمئن خریداری شود.
وی افزود: برخی از اغذیهفروشیها برای پخت فلافل از جوش شیرین، بیکینگ پودر و روغنهای صنعتی استفاده یا برخی اوقات فلافل را زیاد سرخ میکنند بنابراین ارزش دارویی این غذا از بین میرود؛ مصرف این نوع فلافلها عوارضی مانند سوزش سردل، ترش کردن و زخم معده، التهاب روده، کمخونی و بروز جوش را به همراه دارند.
مهمترین خواص فلافل با سس ارده
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص فلافل با سس ارده بیان کرد: این غذا موجب کاهش کلسترول خون میشود و نیاز به انسولین را در مبتلایان به دیابت کاهش میدهد.
عظمایی تاکید کرد: فلافل با سس ارده انرژی بدن را افزایش میدهد بنابراین برای ورزشکاران بسیار مفید است؛ این غذا باعث تقویت عمومی بدن، قوای جنسی و سیستم ایمنی هم میشود.
وی درباره خواص دیگر فلافل با سس ارده تصریح کرد: فلافل با سس ارده اشتهاآور و خونساز بوده و برای استحکام استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان هم مفید است.
عظمایی یادآور شد: فلافل با سس ارده کبد، طحال و کلیهها را تقویت میکند و برای دستگاه تنفسی به ویژه ریهها بسیار مفید است؛ مواد استفاده شده در تهیه این غذا هم خواص آنتیبیوتیکی دارند.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *