صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تنها ارتشیِ شرکت‌کننده در درس خارج مقام معظم رهبری را بشناسید

۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱:۵۷
کد خبر: ۴۱۶۵۵۴
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه در سال ۶۲، علی‌رغم آنکه با توجه به نمره بالایی که آورده بود می‌توانست شهر‌های بزرگ را برای ادامه خدمت انتخاب کند، اما دست تقدیر را برای سرنوشتش باز گذاشت.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، امیر سرتیپ «رضا خرم‌طوسی» متولد ۱۳۳۹ در تهران، هم‌اکنون مشاور عالی فرمانده کل ارتش و رئیس شورای عالی معیشت ارتش است.

او با معدل ۱۸ در سال ۵۹ وارد دانشکده افسری می‌شود. به گفته خودش ۲ انگیزه باعث حضورش در ارتش شد؛ یکی دعوت امام جمعه وقت تهران (مقام معظم رهبری) در خطبه‌های نماز جمعه سال ۵۹ که از جوانان خواسته بودند به ارتش بروند و دومی رویارویی تخصصی در برابر درگیری‌های نظامی استکبار به ویژه پس از وقوع جنگ تحمیلی ارتش بعث عراق علیه ایران اسلامی.

پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه در سال ۶۲، علی‌رغم آنکه با توجه به نمره بالایی که آورده بود می‌توانست شهر‌های بزرگ را برای ادامه خدمت انتخاب کند، اما دست تقدیر را برای سرنوشتش باز گذاشت. به سومار رفت با فرماندهی گروهان «تیپ ۴۰ سراب» کار نظامی خود را به صورت رسمی آغاز کرد. پس از گذشت مدت کوتاهی از آغاز فرماندهی‌اش، به عنوان فرمانده نمونه برگزیده می‌شود و جهت انجام تدریس و فعالیت‌های آموزشی با درجه ستوان یکی به دانشگاه افسری امام علی (ع) بازمی‌گردد.

علی‌رغم تمام مشغله‌هایی که در زمان تحصیل و پس از آن در طول جنگ و همچنین در تدریس داشت، علاقه‌اش به مطالعه دروس حوزوی باعث شد تا در سال ۶۸ و با پایان جنگ تحمیلی اجازه بگیرد و برای مدت ۴ سال به قم برود و دروس حوزوی را که سال‌های قبل از آن به صورت جسته و گریخته می‌خواند را رسما تا پایان سطح ادامه دهد. او در همین ارتباط می‌گوید «توفیق داشتم از اولین شرکت‌کنندگان در درس خارج حضرت آقا باشم و این افتخار در ارتش تنها نصیب این سرباز کوچک اسلام شده است».

«عضو هیئت علمی دانشگاه افسری امام علی (ع)»، «جانشین فرماندهی دانشگاه افسری امام علی (ع) در زمان فرماندهی امیر سرلشکر صالحی و امیر سرلشکر موسوی»، «فرمانده آموزشگاه نظامی درجه‎‌داری جوادالائمه نزاجا»، «جانشین رئیس ستاد ارتش» و «مدیرعامل بنیاد تعاون ارتش» از جمله مسئولیت‌های این امیر ارتش جمهوری اسلامی ایران در گذشته بوده است.

گفت‌وگوی تفصیلی میزان با امیر خرم‌طوسی



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *