افزایش رقابتپذیری با کاهش هزینههای سربار
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی گفت: حمایت از واحدهای تولیدی کاهش هزینههای سربار بر بنگاه های تولیدی را به همراه دارد که این مسئله به خودی خود افزایش رقابتپذیری این واحدها و حمایت از کالا ایرانی به به دنبال خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، با نام گذاری سال جاری به سال حمایت از کالا ایرانی و در راستای تحقق شعار سال در سلسله مصاحبههایی به بررسی شرایط تولیدکنندگان در حوزههای کاری مختلف و پیشنهادهای آنها برای بهبود در اوضاع آنها پرداخته است.
به همین خاطر با رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی به گفتوگو نشستیم تا از شرایط آنها در این روزهای بازار مطلع شویم.
به همین خاطر با رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی به گفتوگو نشستیم تا از شرایط آنها در این روزهای بازار مطلع شویم.
صادق فیضآبادی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی در خصوص راهکارهای پیش رو برای تحقق شعار سال گفت: بحث حمایت از کالای ایرانی در سالهای گذشته نیز مطرح بود، اما عزم جدی از سوی مسئولان آن مشاهده نشد و این مسئله برای سوق دادن مردم برای استفاده از کالای ایرانی می طلبد که در راستای افزایش کیفیت و حمایت از واحدهای تولیدی گام برداشت.
وی افزود: با حمایت از واحدهای تولیدی میتوان در کاهش هزینههای سربار تلاش کرد که این مسئله به خودی خود افزایش رقابتپذیری واحدهای تولیدی را به همراه دارد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی عنوان کرد: مسئله بعدی که در راستای حمایت از کالای ایرانی باید به آن توجه کرد موضوع خدمات پس از فروش است، زیرا به دنبال آن مصرف کننده احساس میکند که پس از خرید محصول رها و فراموش نشده است.
فیضآبادی در توضیح شرایط صنف تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی گفت: این صنف نیز همانند سایر حوزههای اقتصادی مدتی است که با رکود دست و پنجه نرم میکند، اما در این شرایط نیز در صورتی که حمایتهای لازم صورت پذیرد بطور قطع توسعه و رونق اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه با بسنده کردن به شعار به نتیجه دلخواه نخواهیم رسید، بیان کرد: واحدهای تولیدی هستند که ایجاد اشتغال میکنند و شرایط حال حاضر این بنگاهها تنها با شعار و حرف مطلوب نخواهد شد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تصریح کرد: در دنیای صنعت و با گستردگی بالا نیازی نیست کشور ما در تمام زمینهها از صفر تا صد تولیدکننده باشد. در سایر کشورها نیز محصول مدنظرخود را در مناطقی که هزینه کارگر کمتر است تولید و مونتاژ میکنند، ولی در بحث R. & D. و طراحی خود بصورت مستقیم وارد میشوند.
فیضآبادی در توضیح حمایت از بنگاههای تولیدی گفت: وجود نقدینگی لازم و بموقع برای بنگاههای تولید، بروزرسانی تجهیزات مورد استفاده، پرداخت وام با بهره پایین و معافیتهای گمرکی از نمونه اقداماتی است که میتوان در راستای حمایت از بنگاههای تولیدی انجام داد.
وی افزود: در مباحثی دیگر همچون قیمت حاملهای انرژی، بیمه، مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد از دیگر مواردی است که میتوان برای حمایت منطقی از بنگاهها بر روی آن توجه کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *