علت ابتلا به تب کریمه کنگو/ گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنید
عضو جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو سبب خونریزی لثه و بدن میشود،گفت: گوشت و مواد غذایی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید از مراکز عرضه بهداشتی تهیه شود.
وی با بیان اینکه انتقال این ویروس از طریق بزاق دهان، خون و مدفوع صورت میگیرد، گفت: دوره کمون یا نهفتگی این بیماری یک تا پنج روز بوده و این ویروس سبب خونریزی در لثه و بدن میشود.
* اواخر فروردین فصل شروع تب کریمه کنگو
عضو جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران ادامه داد: شیوع تب کریمه کنگو اواخر فروردین و در فصل پاییز است که پرسنل بیمارستانی و پزشکان به ویژه پزشکان متخصص داخلی در خط اول مواجه با این ویروس هستند.
وی گفت: گوشت آلوده و مواد غذایی آلوده میتواند سبب بروز این بیماری شود بنابراین تهیه گوش سالم از مراکز عرضه بهداشتی آن امری ضروری است.
* ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه بیماریهای داخلی
عضو جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تاکید کرد: جدیدترین شیوههای درمان با انسولین و تصمیمات برگشتناپذیر در پزشکی قانونی نیز از دیگر مباحثی بوده که در این کنگره مورد بحث قرار میگیرد و جدیدترین دستاوردهای علمی در این حوزهها نیز ارائه میشود.
* بلایی که سیگار الکترونیک بر سر شما میآورد
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سیگارهای الکترونیک خطری برای افراد دارد یا خیر، گفت: سیگارهای الکترونیک با طعم عطر و بوی نیکوتین در بازارهای جهانی عرضه شد تا عوارض سیگار را نداشته باشند، ولی پس از آن مشخص شد که التهاب گلو، حلق و ریه را به همراه دارد؛ همچنین بعد از آن مواد فلزی به عطر سیگار اضافه شد که سبب تاثیر روی قلب و کلیه و با اضافه شدن روغن به آن نیز عوارضش تشدید شد.
وی گفت: همچنین مشخص شد افرادی که سیگار الکترونیک استفاده میکنند اعتیاد آنها به سیگار قلیان چند برابر قبل میشود.
منبع:فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *