هند به عدم رعایت حق مالکیت فکری متهم شد
این سازمان در گزارش خود درباره سال جاری میلادی ، 12 کشور را در فهرست اولویت نظارتی قرار داده است. علاوه بر هندوستان، کشورهای دیگری مانند الجزایر، آرژانتین، کانادا، شیلی، چین، کلمبیا، اندونزی، کویت، روسیه، اوکراین و ونزوئلا هم در این فهرست حضور دارند.
این سازمان اعلام کرد مسائل مربوط به حفظ حقوق مالکیت فکری در طول تعاملات دوجانبه آمریکا با این کشور ها مطرح خواهد شد.
این گزارش ، به آن دسته از شرکای تجاری آمریکا اشاره می کند که به طور موثر از حقوق مالکیت فکری محافظت نمی کنند و یا از دست یابی شرکت های آمریکایی که متکی به حفظ حقوق مالکیت فکری خود هستند به بازار های خود جلوگیری می کند.
آمریکا به خصوص در حوزه صنعت دارو، نگران فعالیت های هند است. این کشور اعلام کرده است که شرکت های آمریکایی نمی توانند در بازار هند از اختراعات خود محافظت کنند.
از جمله مواردی که آمریکا ، هند را به ناکارآمدی متهم کرده است اجرای ناکارآمد قانون ، سیاست های ناکافی برای جلوگیری از مشکل نقض مالکیت فکری ، سیاست های حق انتشار این کشور که به طور مناسب نمی توانند از ایجاد و تجاری سازی محتوا جلوگیری کنند و همچنین چارچوب های قانونی نامعتبر و ناکافی برای محافظت از اسرار تجاری قرار دارند.
در گزارش نماینده تجاری آمریکا همچنین به چالش های نوین در هند از جمله تصمیم های جدید برای قانون گذاری در بخش دارویی اشاره شده است. آمریکا معتقد است سازمان قانون گذاری بخش دارویی هند ضوابط مربوط به لزوم ارائه سابقه اختراع برای فرمول های دارویی از سوی شرکت های داروسازی این کشور را لغو کرده است که این امر نشان دهنده عدم علاقه هند به دنبال کردن سیاست های متکی به نوآوری و خلاقیت است.
منبع: ایرنا