صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عوارض استفاده از لمینیت و کامپوزیت به جای درمان ارتودنسی

۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶:۲۱
کد خبر: ۴۱۴۸۰۷
متخصص ارتودنسی با اشاره به اینکه مدگرایی و اطلاع نداشتن از شیوه‌های صحیح درمانی باعث شده تا برخی افراد لمینیت و کامپوزیت را به جای درمان ارتودنسی استفاده کنند،‌ گفت: استفاده از لمینیت به جای ارتودنسی باعث پوسیدگی دندان می‌شود.
به گزارش گروه فضای مجازی ، فرهاد صدرالدینی، در ارتباط با موضوع ارتودنسی اظهارداشت: بی تردید بهترین شیوه برای درمان دندان‌های نامرتب و کج استفاده از روش‌های ارتودنسی ثابت و متحرک است که در تمام محافل علمی دنیا به عنوان بهترین شیوه برای درمان ناهنجاری‌های دندانی شناخته می‌شود.

وی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مدگرایی و ناآشنایی با عوارض لمینیت، بسیاری از بیماران مایل هستند به جای اردتونسی از ونیر‌های کامپوزیت استفاده کنند که البته پس از مدتی دچار بیماری‌های مختلف دهان و دندان می‌شوند.

این متخصص ارتودنسی ادامه داد: دندانی که از ریشه کج شده است و درجای مناسب خود قرار ندارد باید با فشار مناسب و در طول زمان درمان شود و شیوه‌های دیگر نمی‌تواند راه حل قطعی باشد.

وی با بیان اینکه استفاده از لمینیت به جای ارتودنسی باعث پوسیدگی دندان می‌شود افزود: تراشیدن مینای دندان، فاصله بین روکش تا لثه، احتمال لب‌پر شدن بر اثر دندان قروچه و ... تنها بخشی از عواملی است که باعث پوسیدگی می‌شود چرا که لایه محافظ پیشتر تراشیده شده و دندان بسیار حساس و آسیب پذیر شده است.

صدرالدینی گفت: ناهمگونی فک با دندان یکی از دلایلی است که بیماران برای درمان و طرح لبخند به پزشک مراجعه می‌کنند موضوعی که تنها با ارتودنسی قابل درمان است، ولی ما حتی شاهد هستیم که در برنامه‌ها برخی برای تبلیغات و کسب درآمد روش لمینیت را پیشنهاد می‌کنند که برنامه سازان باید در این خصوص توجه داشته باشند.

این متخصص ارتودنسی خاطر نشان کرد: ارتودنسی علم تصحیح روابط نامناسب فک و دندان و ردیف کردن دندان‌های نامنظم است؛ همچنین با انجام ارتودنسی مشکلات مربوط به نظم، ترتیب و قرارگیری دندان‌ها در فک برطرف شده و فرد می‌تواند با کیفیت بهتری غذا بخورد و از زیبایی بیشتری هنگام صحبت کردن و لبخند زدن برخوردار باشد.
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *