صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«سلامت معنوی» موضوع گم شده جامعه بشریت است

۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷:۴۷
کد خبر: ۴۱۳۹۸۲
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: سلامت معنوی موضوع گم شده جامعه بشریت است و این در حالی است که علی رغم همه پیشرفت های به وجود آمده در علوم پزشکی باز هم تخت بیمارستان ها خلوت نشده چون زندگی مدرن هر چند آسایش بوجود آورده ولی آرامش به همراه نداشته است.

به گزارش گروه سیاسی ، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی صبح امروز در ششمین همایش فرماندهان، بهداشت و درمان سپاه اظهار داشت: فلسفه وجودی دین تامین انواع سلامتی ها بویژه سلامت معنوی است در این رابطه مجموعه دستورات بهداشتی و درمانی بسیاری در آیات و روایات وجود دارد که آن را با جزئیات زیاد برای سلامتی جسم بیان می کند.

وی افزود: سلامت معنوی به قدری اهمیت دارد که اگر لازم شد می توان سلامت جسمانی را فدای آن کرد مانند شهید که جسم خود را سپر می کند تا سلامت معنوی اش آسیب نبیند و یا جانباز که سلامت جسمانی خود را می دهد تا سلامت انسانی را حفظ کند.

حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی ادامه داد: سلامت معنوی موضوع گم شده جامعه بشریت است و این در حالی است که علی رغم همه پیشرفت های به وجود آمده در علوم پزشکی باز هم تخت بیمارستان ها خلوت نشده چون زندگی مدرن هر چند آسایش بوجود آورده ولی آرامش به همراه نداشته است.

وی بیان داشت: به عبارت دیگر در زندگی جوامع امروز به علت نبود آرامش، بیماری های جسمی انسان ها افزایش یافته بنابراین تا زمانی که آرامش در زندگی نباشد جسم انسان بیمار خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: دین برای تامین سلامت معنوی چند نکته را ذکر می کند که عبارتند از حیات معنوی، سلامت معنوی با ارائه دستورات سلبی و ایجابی، قابل تکامل بودن سلامت معنوی، وجود آثار قابل توجه به سلامت معنوی در دنیا و آخرت و وجود آثار متعدد در محرومیت از سلامت معنوی.

وی همچنین عنوان کرد: توصیه می کنم فعالان و دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان در خدمت به انسان ها تنها به دنبال سلامت جسمانی نباشند و این کار جهادی و بزرگ خود را به پاداش های مادی محدود نکنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *