آخرین تحولات بازار مرغ در آستانه ماه رمضان/قیمت به مرز ۹هزار تومان میرسد
یک مقام مسئول گفت: با توجه به افزایش بهای نهادههای تولید، قیمت هر کیلو مرغ در ماه رمضان ، نباید کمتر از ۹ هزار تومان باشد.
وی با انتقاد از نوسان شدید قیمت نهادههای دامی در بازار افزود: با توجه به آنکه ذرت و کنجاله سویا ۸۰ درصد خوراک دام را تشکیل میدهند؛ بنابراین افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهادهها و هزینههای کارگری در نوسان قیمت مرغ در ماه رمضان، تاثیر بسزایی دارد.
کمالی سروستانی ادامه داد: براساس محاسبات صورت گرفته، قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده بدون احتساب سود ۵ هزار و ۹۰۰ و با احتساب سود ۶ هزار و ۵۰۰ و قیمت هر کیلو مرغ آماده به طبخ نباید از ۹ هزار تومان کمتر باشد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از سود جویی برخی افراد در افزایش نرخ نهادههای دامی بیان کرد: با وجود آنکه نهادههای دامی با نرخ ۳ هزار و ۶۳۰ تومان وارد شد، اما در این میان عدهای واردکننده تنها به فکر سودجویی خود هستند به طوریکه اقدام به واردات ذرت و کنجاله سویا با ارز آزاد کردند که این امر فشار سنگینی را به مرغداران وارد کرد و در این میان مشخص نیست که دستگاههای نظارتی کجا هستند.
وی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید مرغ وجود ندارد، افزود: اگرچه با وجود افزایش نهادههای دامی، تصوراتی مبنی بر کاهش جوجه ریزی میشد، اما براساس آمار هفته آخر فروردین، مشکلی در میزان تولید وجود ندارد و کماکان جوجه ریزی طبق روال سابق در حال انجام است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی بازار مرغ در آستانه ماه رمضان پیش بینی کرد و گفت: براساس آمار ۴۵ روز گذشته، میانگین هزینه تمام شده یک کیلو مرغ زنده ۵ هزار و ۷۸۵ تومان است که با احتساب سود مرغدار هر کیلو مرغ زنده با نرخ ۶ هزار و ۶۲۲ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۹ هزار تومان باید در بازار عرضه شود.
به گفته وی؛ با توجه به افزایش هزینههای تولید در پی تغییرات اخیر نرخ ارز، برای ماه رمضان با کاهش عرضه و افزایش قیمت روبرو خواهیم شد.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *