صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قیمت 6 گروه کالای اساسی افزایش یافت

۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲:۰۱
کد خبر: ۴۱۳۰۳۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
براساس گزارش بانک مرکزی از قیمت مواد خوراکی در هفته منتهی به 24 فروردین ماه، قیمت خُرده فروشی ۶ گروه از جمله گوشت قرمز، برنج و لبنیات نسبت به ماه قبل از آن با رشد همراه بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی خلاصه نتایج گزارش هفتگی قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ منتشر شد.

براساس این گزارش قیمت خُرده فروشی ۶ گروه لبنیات ۰.۶ درصد، برنج ۰.۳ درصد، سبزی‌های تازه ۳.۱ درصد، گوشت قرمز ۳.۰ درصد، گوشت مرغ ۲.۱ درصد و چای ۴.۹ درصد نسبت به ماه قبل از آن رشد پیدا کرده است.

با این حال قیمت خُرده فروشی ۳ گروه تخم مرغ ۱۴.۷ درصد، حبوب ۰.۱ درصد و میوه‌های تازه ۸.۸ دصد نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته و قیمت خُرده فروشی گروه‌های قند و شکر و روغن نباتی ثابت بوده اند. بانک مرکزی توضیح داد که در سه هفته اول سال جاری به دلیل تعطیلات نوروز قیمت گیری از منابع انجام نشده است.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود و بهای برنج داخله درجه یک معادل ۰.۳ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت نخود و عدس بدون تغییر بود. بهای لوبیا چیتی معادل ۰.۳ درصد افزایش، ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۰.۸ درصد کاهش یافت.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه نسبت به هفته مشابه ماه قبل معادل ۵.۳ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۱۴.۷ درصد کاهش یافت و شانه‌ای ۱۲۵ هزار تا ۱۷۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌شد.

میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای موز معادل ۳.۷ درصد افزایش، ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۲.۱ درصد تا ۳۱.۵ درصد کاهش داشت. در گروه سبزی‌های تازه بهای کدو سبز معادل ۱۱.۴ درصد، پیاز ۶.۳ درصد و سبزی‌های برگی ۲.۵ درصد کاهش، ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۳.۵ درصد تا ۱۱.۵ درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۳.۵ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۱.۳ درصد و گوشت مرغ ۲.۱ درصد افزایش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند، شکر و انواع روغن نباتی ثابت بود و بهای چای خارجی معادل ۴.۹ درصد افزایش یافت.

براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به ۲۴ فروردین ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۷.۱ درصد، تخم مرغ ۲۶.۰ درصد، حبوب ۱.۳ درصد، گوشت قرمز ۱۴.۷ درصد، گوشت مرغ ۱۳.۷ درصد، چای ۱۸.۳ درصد و روغن نباتی ۱.۳ درصد رشد داشته اند. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه میوه‌های تازه ۲.۲، سبزی‌های تازه ۳ درصد و قند و شکر ۸.۷ درصد کاهش یافته اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *