صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جلوگیری از شیوع بیماری‌های خطرناک در مناطق زلزله زده/ شست و شوی معابر با ۱۶۰ هزار لیتر آب

۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۶:۱۰:۰۱
کد خبر: ۴۱۲۷۲۴
معاون خدمات شهری شهرداری سرپل ذهاب در رابطه با اقدامات شهرداری به منظور جلوگیری از شیوع بیماری و پاکسازی معابر توضیحاتی ارائه کرد.

مجید صحراگرد در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: پس از زمین لرزه ۷.۳ ریشتری در منطقه سرپل ذهاب کرمانشاه، نیرو‌هایی از منطقه ۱۴ شهرداری تهران برای کمک به نیرو‌های شهرداری سرپل ذهاب در منطقه حاضر شدند. 

وی افزود: آن زمان نیرو‌های شهرداری منطقه ۱۴ تهران تنها نقش جمع آوری زباله را بر عهده داشتند و کار رفت و روب شهر نیز بر عهده نیرو‌های خدمات شهری شهرداری سرپل ذهاب بود. 

معاون خدمات شهری شهرداری سرپل ذهاب با اشاره به وضعیت جمع آوری نخاله‌های ساختمانی در مناطق زلزله زده خاطرنشان کرد: در حال حاضر با حضور نیرو‌های کمکی از شهرداری مازندران و خراسان رضوی که به عنوان نیرو‌های معین در منطقه حضور دارند نسبت به جمع آوری نخاله‌های ساختمانی اقدام می‌شود. 

صحراگرد ادامه داد: ۲۰۰ کمپرسور در حال تردد در سطح شهر سرپل ذهاب و روستا‌های اطراف آن است و نخاله‌ها به طور مرتب از مناطق زلزله زده جمع آوری می‌شود. 

وی از شست و شوی مرتب کانال‌ها و جوی‌های آب در مناطق زلزله زده خبرداد و اظهارکرد: ۲ خودور سنگین از سوی بنیاد مستضعفان در اختیار شهرداری سرپل ذهاب قرار گرفته که هر کدام از این خودرو‌ها ظرفیت ۱۲۰ هزار لیتر آب دارند. روزانه ۱۶۰ هزار لیتر آب صرف شست و شوی معابر، سطل‌های زباله و ... می‌شود. 

معاون خدمات شهری شهرداری سرپل ذهاب با تاکید بر اینکه سطل‌های زباله در مناطق زلزله زده به طور روزانه تخلیه می‌شود اذعان کرد: نیرو‌های خدمات شهری روزانه سطل‌های زباله را تخلیه کرده و این طور نیست که سطل‌های زباله تخلیه نشوند. 

صحراگرد در رابطه با حواشی مطرح شده پیرامون شیوع انواع بیماری در مناطق زلزله زده گفت: به طور مرتب مناطق زلزله زده مورد بررسی قرار گرفته تا هیچ زباله‌ای در سطح شهر نباشد. تلاش ما این است که به دلیل آلودگی، بیماری شیوع پیدا نکند و تاکنون اقدامات اساسی در این رابطه انجام شده است. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *