ایجاد رگولاتوری در راستای شفافیت بازار انرژی/ مالیات بر ارزش افزوده دغدغه تولیدکنندگان
دبیر کل اتحادیه فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی ایران گفت: با بازتعریف موضوع رگولاتوری و مشخص شدن قوانین میان صنایع پاییندستی تا صنایع بالادستی مزایایی همچون افزایش کیفیت، ایجاد اشتغال، برنامه پذیر کردن فعالیت بنگاهها، افزایش ظرفیت تولید و موارد مشابه اتفاق میافتد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، با نام گذاری سال جاری به سال حمایت از کالا ایرانی و در راستای تحقق شعار سال در سلسله مصاحبههایی به بررسی شرایط تولیدکنندگان در حوزههای کاری مختلف و پیشنهادهای آنها برای بهبود در اوضاع آنها پرداخته است.
فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی از جمله محصولاتی است که ایران را از خام فروشی نفت و گاز بی نیاز کرده و ارزش افزوده بالایی را نصیب اقتصاد کشورمان میکند.
از دبیر کل اتحادیه فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران پیگیر راهکار ها و پیشنهادهای تحقق این شعار در این صنف شدیم.
سعید رفیعی فر در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص راهکارهای حمایت از تولید داخلی گفت: در حوزه فرآوردههای نفت و گاز در بحث رگولاتوری و ایجاد ارتباط بین صنایع بالادستی و پاییندستی بازتعریف جدید و دقیقی صورت گیرد تا از این راه تسری قوانین از بالاترین نقطه تا پایینترین نقطه انجام میشود.
وی افزود: با انجام این عمل میتوانیم روابطی که تاکنون ازهمگسیخته است را شناسایی و تنظیم کنیم و لازمه آن ایجاد و پایبندی به نهاد رگولاتوری در این صنایع است.
رفیعی فر تصریح کرد: با بازتعریف روابط و وظایف، بنگاههای تولیدی بهصورت واضح میدانند که در چه حجمی، و چه زمانهایی و با چه فرمول قیمتی میتوانند مواد موردنیاز خود را خریداری کنند.
دبیر کل اتحادیه فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی ایران بیان کرد: تحت این شرایط خوراک موردنیاز بنگاههای تولیدی در شفافیت کامل در اختیار بنگاهها قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: نتیجه این شفافیت افزایش کیفیت، ایجاد اشتغال، برنامه پذیر کردن فعالیت بنگاهها، افزایش ظرفیت تولید و بهروز شدن تجهیزات کارگاههای تولیدی است که تمام این موارد بهعنوان دستاورد ایجاد نهاد رگولاتوری به حساب میآید.
رفیعی فر عنوان کرد: با شفافیت در نهاد رگولاتوری امکان بازاریابی صحیح بر اساس برنامهریزی و تناژ تولیدی امکانپذیر است و تولیدکنندگان جرئت میکند پرفورمهای پریمیوم صادر کنند.
دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی ایران اضافه کرد: سایر موارد همچون مالیات بر ارزشافزوده و سرعت پرداخت آن، صادرات محصولات تولیدی، ابهامات ایجادشده در بازار در زمینه معافیتهای صادراتی از جمله موضوعاتی است که ذهن تولیدکنندگان را در شرایط فعلی به خود مشغول کرده و در صورت حل این مشکلات میتوان در راستای حمایت از تولید داخلی و کالای ایرانی گام برداشت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *