غفلت مسئولان از طبیعت بکر روستاهای تبریز برای جذب توریست
به گزارش گروه جامعه ،محسن کشاورز انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ را اتفاق بزرگی برای کشور دانست و گفت: حوزههای مختلفی در این امر انجام وظیفه میکنند و تلاشهایی صورت گرفته است، هرچند اشکالاتی نیز وجود دارد.
وی به اقداماتی که خود مردم میتوانند در جهت بهره برداری حداکثری از این مسئله انجام دهند، پرداخت و اظهار کرد: باید مدلسازی ذهنی انجام دهیم که این فرآیند به چه نحوی است، در این صورت انجام وظایف به راحتی انجام میگیرد، مثلا اگر به کشور دیگری بخواهیم برویم با چه خطوط مواصلاتی خواهیم رفت و اینها مشخص میکند چه افرادی در این فرآیند حضور دارند و یا در اقامت در هتلها باید توجه کنیم چه افرادی چه تسهیلاتی را به ما ارائه میدهند و چه کسب و کارهای کوچکی در این میان وجود دارد.
این آینده پژوه با بیان اینکه بوم گردی و طبیعت گردی در تبریز دارای ظرفیت زیادی است که از آن غفلت شده است، تصریح کرد: روستاهای اطراف تبریز دارای غنای فرهنگی و طبیعت بکری هستند. اگر مردم ساکن در این روستاها، امکاناتی را برای اسکان فراهم کنند که در عین داشتن حداقل استانداردهای لازم، فرهنگ اصیل هم رعایت شود، میتوانیم باعث جذب توریست شویم.
وی خاطر نشان کرد: کالاهای اصلی که خلق ارزش و در کنارش خلق ثروت میکنند، بحثهای فرهنگی است، چون بیشترین جذابیت برای جهانگردان اروپایی، مسایل فرهنگی، غذای محلی، موسیقی، گویشها و رسم و رسومات است.
کشاورز با بیان اینکه با پررنگ کردن صنایع دستی میتوانیم آورده زیادی را کسب کرد، گفت: با توسعه صنایع بومی و ایجاد توجیه برای تولید، صنایع دستی و بومی از لحاظ اقتصادی پول زا خواهد بود.
وی از کارهای کوچک در سطح فرد به عنوان موفقیتهای کوچک یاد کرد و ابراز داشت: باید در مورد موفقیتهای کوچک گفتگو کنیم و آنها را به یکدیگر منتقل کنیم در این صورت این موفقیتها پررنگ خواهد شد؛ در این صورت میتواند مقدمهای برای موفقیتهای بزرگ شود.
انتهای پیام/