صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زندان‌های هارون مانع ارتباط امام(ع) و مردم نشد/ هدایت جامعه به واسطه تربیت شاگردانی فهیم

۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۱۱۲۲۲
کارشناس علوم قرآنی گفت: امام موسی کاظم(ع) از ارتباط با جامعه غافل نشد و تربیت شدگانی بسیار فهیم را در نقاط مختلف قرار دادند. بهلول، علي بن يقطين، محمد بن ابي عمير مجموعه ای از شاگردان ایشان بودند.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم بهاری کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره شخصیت حضرت امام موسی کاظم(ع) گفت: هر کدام از ائمه معصومین(ع) در دوران زندگی خویش با مسائل بسیار عجیب و غریبی روبرو بودند و با رفتارشان شبهات جامعه را زدودند.

وی در همین راستا افزود: از زمانی که امام هفتم متولد می شوند این مسائل وجود داشته و تا زمان شهادت ایشان ادامه داشت. یکی از یاران حضرت امام جعفر صادق(ع) می گوید: به محضر امام رسیدم و سلام کردم. امام فرمود: به امامت سلام نمی کنی. در جواب گفتم عرض ادب کردم. ایشان فرمود: به امام بعد از من سلام نکردی. اشاره به قنداقه در گهواره کردند و در آن زمان که امام هفتم تنها چند ماهی از تولدشان گذشته بود، به ایشان سلام کردم.

وی درباره عصر امام هفتم و حکومت بنی عباس بیان کرد: روزی که حضرت موسی کاظم(ع) به امامت رسید با اوج قدرت بنی عباس همزمان بود؛ یعنی هارون موقعی که بر مسند قدرت نشست تقریبا بزرگترین حکومت اسلامی را تشکیل داده بود. و امام(ع) را به زندان های بلند مدت در نقاط مختلف محکوم کرد. اما در زندان های مختلف و در نقاط متعدد نگه داشت؛ به ویژه در بغداد که زندانی شدن ایشان در این نقطه مشهور است.

این کارشناس علوم قرآنی درباره محبت امام(ع) به مردم اشاره کرد و افزود: امام(ع) از ارتباط با جامعه غافل نشدند و تربیت شدگانی بسیار فهیم را در نقاط مختلف قرار دادند. بهلول، علي بن يقطين، محمد بن ابي عمير مجموعه ای از شاگردان ایشان بودند.

حجت الاسلام والمسلمین بهاری درباره ویژگی های امام موسی کاظم(ع) توضیح داد: حضرت صاحب سجده های بسیار طولانی و اهل عبادت و تحجد بودند. مصیب همدانی می گوید من هم سلولی او بودم و بارها عبادت و نگاه های عرفانی ایشان را دیدم. رهایی ایشان از زندان و برگشت دوباره به زندان همه از مباحثی است که در طول تاریخ درباره زندگی امام هفتم مطرح شده است و زمانی که نتوانستند با منش امام کنار بیایند و ایشان را در زندان مسموم و به وسیله ضربات روحی و جسمی که به حضرت وارد آمد، به شهادت رساندند.

وی خاطر نشان کرد: امروز مزار حضرت موسی بن جعفر(ع) (ع) در جوار نوه شان امام جواد(ع) زیارتگاه بسیاری از عشاق و علاقه مندان به آن حضرت است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *