صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بودجه هلال احمر 11 درصد افزایش یافت/ تلاش می کنیم استفلال مالی داشته باشیم

۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۲:۴۵
کد خبر: ۴۱۱۱۵۱
رئیس جمعیت هلال احمر، با بیان اینکه اعتبارات تخصیص یافته به هلال احمر در بودجه ۹۷ حدود ۱۱ درصد افزایش داشته است از تلاش این نهاد برای رسیدن به استقلال مالی با مشارکت خیرین خبر داد.

به گزارش گروه جامعه ،علی اصغر پیوندی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر به عنوان ارگان امدادی، فرهنگی و اجتماعی وظایف گسترده‌ای را برعهده دارد، گفت: با وجود اینکه مردم انتظارات بسیاری از این نهاد دارند و ایران نیز کشور حادثه‌خیزی است، اما به‌رغم تلاش‌های بسیاری که صورت گرفته، جمعیت هلال احمر از زیرساخت‌های لازم برخوردار نیست.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات کنونی جمعیت هلال احمر عدم توانایی برای جذب نیروی انسانی بیشتر است که در پی آن بتوانیم اقدامات لجستیک و ترابری خوبی داشته باشیم که این امر نیز به کمبود اعتبارات برمی‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: مجلس و دولت همراهی بسیاری خوبی با جمعیت هلال احمر در جهت تامین اعتبارات لازم برای این بخش داشته‌اند، اما امسال تنها حدود ۱۱ درصد اعتبارات این نهاد در بودجه ۹۷ افزایش داشته است که پاسخگوی نیاز‌های این بخش نخواهد بود.

پیوندی یادآورشد: هم‌اکنون جمعیت هلال احمر برای تامین اعتبارات لازم به‌منظور تکمیل امکانات مورد نیاز خود باید نیم نگاهی به کمک‌های مردمی به‌ویژه خیرین داشته باشد، ضمن اینکه این نهاد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ ملک دارد که باید تبدیل وضعیت شود تا از طریق فروش آن‌ها منابعی را برای تامین نیاز‌های این بخش خلق کنیم و روی پای خود بایستیم، کما اینکه در دنیا نیز جمعیت‌های هلال احمر و صلیب سرخ کم کم از بودجه‌های دولتی فاصله گرفته و به صورت مستقل فعالیت می‌کنند که البته تحقق این مهم نیز در گروی آماده‌سازی زیرساخت‌ها در یکی دو سال آینده است.

پیوندی تاکید کرد: تامین منابع مالی جمعیت هلال احمر قطعا در ایجاد پایگاه‌های امدادرسانی به تعداد مورد نیاز و تقویت عملیات امداد و نجات هوایی و دریایی و تکمیل امکانات لازم از جمله تجهیزات لجستیک، آمبولانس، بالگرد و سایر وسایل مطابق با استاندارد روز دنیا هزینه خواهد شد.

وی افزود: جمعیت هلال احمر به دنبال ایجاد زمینه‌ای برای مشارکت جوانان بوده که این امر نیز از طریق برگزاری اردو و دوره‌های آموزشی و فضایی برای همفکری و ارائه ایده از سوی آن‌ها امکانپذیر بوده که اجرای این طرح نیز نیازمند تامین اعتبارات است.

وی با اشاره به تعداد پایگاه‌های امدادرسانی جمعیت هلال احمر در سراسر کشور عنوان کرد: جمعیت هلال احمر از حدود ۵۵۷ پایگاه ثابت امدادرسانی برخوردار بوده و این در حالی است که در شرایط کنونی مطابق با استاندارد این بخش باید این تعداد به ۱۲۰۰ پایگاه افزایش یابد که تامین نیاز این بخش نیز با تامین زمین کافی و تجهیزات لجستیک امکانپذیر است.

پیوندی بیان کرد: جمعیت هلال احمر برای رفع نیاز کشور در زمینه ایجاد پایگاه‌های امدادرسانی به اجرای طرح آمایش پرداخته که در پی آن تعداد پایگاه‌های لازم برای هر استان مشخص شود ضمن اینکه برخی مناطق صعب‌العبور نیازمند ایجاد پایگاه امدادرسانی است، همچنین امداد دریایی کشور قابل دفاع نبوده و باید با تامین اعتبارات لازم برای تهیه شناور، قایق و سایر امکانات لازم برای انجام عملیات در این حوزه، تقویت شود که در این مورد نیز استانداران، فرمانداران و خیرین می‌توانند مشارکت کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر روند جذب نیروی فعال در جمعیت هلال احمر را این گونه تشریح کرد: جمعیت هلال احمر تعداد ۸۵۰۰ نیروی انسانی ثابت داشته که کادر اصلی این نهاد را تشکیل می‌دهند، اما اغلب اقدامات جمعیت هلال احمر بر اساس فعالیت‌های داوطلبانه انجام می‌شود و در این مورد نباید نگاه استخدام نیروی ثابت داشته باشیم بنابراین تنها باید تعدادی از نیرو‌های توانمند که سابقه فعالیت گسترده در این نهاد دارند را جذب کنیم.

وی تصریح کرد: بی‌تردید جذب نیروی ثابت گسترده جمعیت هلال احمر را به مجموعه‌ای کند تبدیل می‌کند و این در حالی است که این نهاد باید به صورت چابک فعالیت داشته باشد، اما در عین حال بر اساس امور اداری و استخدامی و دریافت اعتباراتی که در بودجه ۹۷ برای این نهاد مشخص شده سیاست‌های خود را در جهت استخدام تعدادی نیروی کارآزموده و توانمند در حوزه امداد و نجات دنبال خواهیم کرد.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *