مداخلات در حوزه سلامت اجتماعی باید به صورت دائم باشد/ برگزاری نمایشگاه در محلات حاشیه نشین و اجرای ۴۰ طرح
وی گفت: جرائم در مناطق حاشیه نشین شامل سرقت، خرید و فروش مواد مخدر، درگیری، نزاع دسته جمعی، اختلافات خانوادگی، مفاسد اخلاقی و اجتماعی است که اقدامات پیشگیرانه آنها توسط سازمانهای متولی در مناطق در حال انجام است.
قنبری توجه به مهارت آموزی، آموزشهای تخصصی و کاربردی در مناطق حاشیه نشین را امری ضروری دانست و اضافه کرد: مسئله حاشیه نشینی در اولویت برنامههای آسیب شناسی اجتماعی قرار دارد که بی توجهی به آن باعث مشکلات اساسی در شهرها میگردد به همین دلیل مداخلات در حوزه سلامت اجتماعی باید به صورت دائم باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان درباره مصوبات طرح جامع حاشیه نشینی با محوریت اجرا و نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با همکاری دستگاههای شهرستان اصفهان گفت: دستگاههای همکار برای اجرای مصوبه و ارتقاء مداخلات پیشگیرانه، کاهنده جرائم و آسیبهای شایع در مناطق حاشیه نشین استان اصفهان خدمات دولتی، عمومی و اجتماعی ارائه خواهند داد.
این مقام مسئول از برگزاری جلسات متناسب با مناطق حاشیه نشین، برگزاری جلسات آموزش همگانی چهره به چهره، برگزاری نمایشگاه در محلات حاشیه نشین و اجرای ۴۰ طرح در محلات خبر داد و افزود: عدم وجود فضای سبز در مناطق مذکور، بالا بردن هزینه ارتکاب جرم، مشارکت نخبگان و معتمدین در جلسات، جلوگیری از مهاجرتهای بی رویه و همسویی ارگانهای دولتی در کاهش و پیشگیری جرم از اهمیت بالایی برخوردار است.
قنبری با اشاره به تشکیل کمیته ساماندهی مشکلات اجتماعی تصریح کرد: سرانه ورزش در مناطق حاشیه نشین کم و هزینه ورزش بالا است به همین دلیل اوقات فراغت در مناطق حاشیه نشین در همه فصول باید مورد توجه قرار گیرد.