صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روش‌های تغذیه‌ای در تقویت بینایی علمی نیست/ دلایل ضعف بینایی عمدتا ارثی هستند

۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۷:۵۳
کد خبر: ۴۱۰۳۰۹
جراح و متخصص چشم گفت: ضعیف شدن چشم عمدتاً دلایل ارثی دارد و برای جلوگیری از آن عینک زدن نقش خاصی ندارد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، حسین آقایی جراح و متخصص چشم با بیان اینکه ضعیف شدن چشم عمدتاً دلایل ارثی دارد، گفت: راهی برای جلوگیری از این نوع ضعیف شدن وجود ندارد؛ به عبارت دیگر چشمی که زمینه ابتلا به ضعیف شدن را به هر دلیلی داشته باشد بالاخره به آن دچار خواهد شد.

وی در ادامه افزود: برای جلوگیری از تضعیف بینایی عینک زدن نقش خاصی ندارد و با جراحی نیز نمی‌توان از این کار جلوگیری کرد. این بیماری در یک سن مشخص به سراغ افراد می‌آید، شماره آن ثابت می‌شود و دیگر تغییری نخواهد کرد.

جراح و متخصص چشم افزود: تغییرات نمره چشم بستگی به نوع ضعیف شدن چشم دارد که از نوع دوربین، نزدیک بین یا آستیگمات باشد؛ لذا راهی برای پیشگیری به جز در نزدیک بینی‌های با نمره چشم بالا وجود ندارد و تمامی نکاتی که در فضای مجازی با عنوان راه‌های بهبود خوراکی و تغذیه‌ای موجود است، علمی نیست و دلایل کافی برای اثبات آن وجود ندارد.

فلوشیپ قرنیه بیان داشت: افرادی که به نزدیک‌بینی دچار هستند توصیه می‌شود ۱۵ ساعت در هفته به فاصله‌های دور نگاه کنند تا شاید از پیشرفت نزدیک‌بینی بالا جلوگیری شود، به عبارت دیگر تمرین‌هایی انجام دهند که نگاه به دور (فاصله بیش از ۶ متر) داشته باشند و از کار کردن با کامپیوتر و مطالعه کردن پرهیز کنند.

وی در پایان گفت: کار کردن با تلفن همراه، کامپیوتر و مطالعه کردن چشم را به نزدیک‌بینی مبتلا می‌کند؛ لذا باید از گذراندن زمان بیش از حد با این وسایل خودداری کرد.
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *