بهبود سلامت استخوان ها با مصرف بالا محصولات لبنی
مطالعه جدید آشکار ساخته است که مصرف بیشتر محصولات لبنی موجب بهبود تراکم استخوان ها و تقویت ستون فقرات می شود.
آنها دریافتند محصولات لبنی با تراکم بالاتر اتخوان و استحکام ستون فقرات در مردان مرتبط هستند.
در این مطالعه ۱۵۲۲ مرد و ۱۱۰۴ زن در رده سنی ۳۲ تا ۸۱ سال مورد بررسی قرار گرفتند.
نتایج این مطالعه بر نقش سودمند تلفیق مواد خوراکی لبنی بر سلامت استخوان تاکید دارد.
پروتئین و کلسیم برای داشتن استخوان قوی بسیار مهم است و لبنیات منبع فوق العاده پروتئین و کلسیم هستند. لبنیات همچنین دارای منیزیم و پتاسیم هستند که هر دو برای تقویت استخوان مفیدند. جزء پروبیوتیک در غذاهای لبنی تخمیرشده مانند ماست، بر میکروبیوم و چگونگی جذب کلسیم اثر میگذارد. البته در این خصوص مطالعات بیشتری نیاز دارد.
طبق دستورالعملهای غذایی آمریکا، در صورت تحمل لاکتوز مصرف سه واحد لبنیات در روز (تقریبا سه فنجان) برای بزرگسالان توصیه میشود.
منبع:مهر
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *