صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انباشت سرمایه چیست؟

۰۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۵:۰۲
کد خبر: ۴۰۷۷۹۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
کالا‌های سرمایه‌ای به عنوان ابزار تولیدی ساخت بشر به شمار می روند که ظرفیت بهره‌وریِ اقتصاد را افزایش می‌دهند که انباشت سالیانه‌ی کالا‌های سرمایه‌ای، تولید یا درآمد ملی را به‌میزان زیادی افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، کالا‌های سرمایه‌ای به عنوان ابزار تولیدی ساخت بشر به شمار می روند که ظرفیت بهره‌وریِ اقتصاد را افزایش می‌دهند که انباشت سالیانه‌ی کالا‌های سرمایه‌ای، تولید یا درآمد ملی را به‌میزان زیادی افزایش می‌دهد.

انباشت سرمایه برای فراهم‌آوردنِ ابزار و وسایلِ تولید ضروری است. اگر جمعیت افزایش پیدا کند و هیچ انباشت سرمایه خالصی اتفاق نیفتد، این جمعیت افزایش‌یافته نخواهد توانست وسایل، ماشین‌آلات و سایر ابزار تولید را به‌دست بیاورد که درنتیجه ظرفیت تولیدش شدیدا تحت‌تأثیر قرار خواهد گرفت.

علاوه‌ بر این، انباشت سرمایه، استفاده از روش‌های غیرمستقیم تولید را هم ممکن می‌سازند که بهره‌وری کارگران را بسیار افزایش می‌دهند.

کارگر طی این روش‌های غیرمستقیم تولید، به‌جای کار با دستان خالی، با کمک ابزار تولیدی، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات بیشتری کار می‌کنند.

تعدادی کارگر و سایر منابع تولیدی، تحت این روش‌های غیرمستقیم، ابتدا در تولید کالا‌های سرمایه‌ای به‌کار گرفته می‌شوند و سپس با کمک این کالا‌های سرمایه‌ای، کارگران دیگری کالا‌های مصرفی را تولید می‌کنند.

هر قدر میزان غیرمستقیم بودن این روش‌های تولیدی بیشتر باشند، بهره‌وری و کارآمدی آن‌ها نیز بیشتر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *