صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم جلوگیری از واردات بی رویه در جهت حمایت از کالای ایرانی

۰۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱:۰۱
کد خبر: ۴۰۷۵۶۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز گفت: دولت درراستای حمایت از کالای ایرانی باید از ورادات بی رویه کالا‌های مشابه با برند‌های خارجی که نیمی از بازار را در دست گرفته‌اند جلوگیری کند و در این راستا حمایت بیشتری از تولید کنندگان صورت گیرد.
شجری در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص شرایط تحقق شعار سال مبنی بر حمایت از کالای ایرانی گفت: موارد متعددی دست به دست هم داده تا تولید در کشور ضعیف شود به همین خاطر دولت باید در ابتدا تولید داخل را اولویت و محور اصلی قرار دهد تا شعار سال مبنی بر حمایت از کالای ایرانی محقق شود.

وی درادامه افزود: تمام ارگان‌ها از بانک گرفته تا شهرداری‌ها و از دارایی تا تأمین اجتماعی به عنوان چهار چرخ تولید کشور باید شرایط را برای تولید فراهم کنند.

رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز با اشاره به لزوم ایجاد بستر سازی برای صادرات گفت: علاوه بر ایجاد بستر لازم برای تولید در کشور باید شرایط برای صادرات نیز فراهم شود که در حال حاضر با توجه به بالا بودن هزینه تولید و مازاد تولید نسبت به تقاضا هنوز به این مرحله نرسیده‌ایم.

شجری با اشاره به اینکه باید سود تسهیلات بانکی به طور واقعی کاهش یابد یادآور شد: درحال حاضر تولید کنندگان تسهیلات با سود ۱۸ درصد که در واقعیت این نرخ ۲۰ درصد است دریافت می‌کنند که در راستای حمایت از تولید داخل باید این نرخ واقعی و کاهش یابد.

وی تصریح کرد: سازمان امورمالیاتی و سازمان تامین اجتماعی نیز باید شرایط لازم را برای حمایت از کالای ایرانی درجهت تحقق شعار سال داشته باشند و در این زمینه دارایی باید مالیات بخش تولید را کاهش و تامین اجتماعی نیز زیر مجموعه بیمه شدگان را افزایش دهد تا در این راستا شاهد حمایت از تولید کنندگان و افزایش تولید کالای داخلی باشم.

رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز در خصوص شرایط سیستم بانکی برای صادرات گفت: در حال حاضر شرایط سیستم بانکی برای صادارت پاسخگو نیست، زیرا نقل وانتقال پول با سایر کشور‌ها به سختی انجام می‌شود به همین دلیل تولید کنندگان رغبتی برای صادارت نخواهند داشت و از بازار عقب می‌مانند.

وی با بیان اینکه ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد اولیه کشف از سایر کشور‌ها وارد می‌شود در حال حاضر ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد اولیه از سایر کشور‌ها وارد می‌شود و در این میان نیز برخی از دستگاه‌های تولیدی که واردات آن الزامی است نیز جزء این سهم محسوب می‌شوند.

شجری تأکید کرد: برای حمایت از کالای ایرانی و رونق بازار باید واردات بی رویه کالا‌های مشابه با برند‌های خارجی به کشور کاهش یابد تا در این راستا تولید داخل بتواند جایگاه خود را در بازار کسب کند و در مقابل تولید کنندگان نیز باید با بالا بردن کیفیت کالا شرایط را برای رقابت با کالای خارجی فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه واردات کالای مشابه توسط برخی افراد سودجو صورت می‌گیرد، گفت: باید با افراد سودجو که واردات کالا‌های مشابه با برند خارجی را پشتیبانی می‌کنند برخورد شود تا در این راستا تولید داخل بتواند جایگاه خود را در بازار پیدا کند.

رئیس اتحادیه کفاشان‌دوز با بیان اینکه وارد کنندگان باید تابع قوانین کشور باشند، بیان کرد: اکثر کالا‌های وارداتی از قانون کشور تبعیت نمی‌کنند و به همین دلیل جایگاه تولید داخل را نیز گرفته‌اند که باید با این مقوله از سوی مسئولین برخورد جدی صورت گیرد.

شجری یادآور شد: آماری که از سوی دولت برای واردات کفش‌های نهایی به کشور گزارش شده ۷ تا ۸ میلیون دلار است که این آمار در واقعیت بیش از ۵۲۰ میلیون دلار را نشان می‌دهد که در این راستا دولت باید برای حمایت از تولید داخل با واردات بی رویه مقابله کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *