صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خلاقيت و نوآوری دو رکن اصلی در برنامه سازی رادیو

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸:۵۷
کد خبر: ۴۰۷۱۳۷
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
آیین تقدیر از برنامه های منتخب دهه فجر انقلاب اسلامی و رادیو انقلاب، یکشنبه 27 اسفند ماه با حضور معاون صدای رسانه ملی، نماینده مرکز نظارت و ارزیایی، جمعی از مدیران شبکه های رادیویی ، برنامه سازان برگزار شد و از زحمات و تلاش های برنامه سازان تقدیر بعمل آمد.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، در آیین تقدیر از برنامه های منتخب دهه فجر انقلاب اسلامی و رادیو انقلاب، حمید شاه آبادی، معاون صدای رسانه ملی با اشاره به ضرورت توجه به نظام ارزیابی در برنامه های صدای رسانه ملی گفت: يكي از دغدغه هايي كه از روزهاي اول حضورم در معاونت صدا داشتم، اين بود كه نظام ارزيابي، تشويق و تنبيه در معاونت صدا بايد مورد توجه قرار گيرد. برای تولید برنامه های فاخر و خلاق نیازمند این هستیم كه قبل از توليد برنامه، شاخص های برنامه سازی مورد تایید مرکز نظارت و ارزیابی سازمان را داشته باشیم تا این شاخص ها به برنامه ساز ارایه شود. بنابراین بايد، شاخص های برنامه سازی را به یکدیگر نزديك كنيم. اين شاخص ها از دلِ برنامه ساز بر مي آيد. برنامه ساز كم يا زياد با ابزارهايي كه در دستش دارد برنامه را مي سازد. برنامه ساز می تواند از داده ها و شاخص هایی که مورد ارزيابي قرار می گیرد، استفاده کند و برنامه تولید کند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت نظام ارزش گذاری در برنامه های رادیویی افزود: حركت ما در اين نشست، يك حركت نمادين است. بايد بدانيم همه برنامه هاي راديو، بايد به نحوي ارزش گذاري شوند که نقطه آغازينش، شاخص های برنامه سازی است. بايد به این موضوع توجه داشته باشيم؛ چرا که نمي توانيم در خلاء برنامه سازي كنيم. بنابراین برنامه سازان و همکاران معاونت صدا باید فاصله های خود را با مرکز نظارت و ارزیابی سازمان کم کنند و نشست ها و جلسات هم اندیشی با حضور یکدیگر برگزار کنند.

شاه آبادی با بیان اینکه ما نيازمند اين هستيم كه مناسبت ها را بهانه ای برای مطرح کردن موضوعات کنیم، اظهارداشت: موضوع كه هميشه هست؛ ولي مناسبت ها بهانه مي شوند. در طول سال توجه به اين است كه دستاورد های انقلاب اسلامی را بيان كنيم؛ اما نکته مهم این است که رسانه ملی و برنامه سازان رادیو، به چگونگی افزایش علاقه، وابستگي و تمايل مردم به ارزش هاي انقلاب و دستاوردهاي آن بپردازند.

وی با بیان اینکه بیان دستاوردها، یکی از راههای افزایش وابستگی مردم به انقلاب و کشور است، ادامه داد: رسانه ملی شاخص ها و ارزشهای انقلاب اسلامی را بیان می کند و به تقویت ارق ملی و وطن دوستی می پردازد. از این رو، باید به افزایش علاقه و وابستگی مردم به انقلاب اسلامی نیز توجه و پرداخته شود. در حوزه انقلاب اسلامی شاخص ها و مولفه هایی وجود دارد که برنامه ساز آن را مورد نظر قرار می دهد که بیان دستاوردها جزیی از آن شاخص هاست.

معاون صدای رسانه ملی خلاقيت و نوآوري را ویژه برنامه ساز دانست و افزود: برنامه ساز است كه بايد بگوييد براي مدل هاي جديد برنامه سازي، تعامل با مخاطب به چه داده هايي نيازمند است تا برايش فراهم شود. برنامه سازان راديو انقلاب باید مرجع استخراج شاخص هاي برنامه ريزي طراز انقلاب شوند. رادیو باید پويا بماند و هم توليد كند آن هم توليد شاخص، و هم از برنامه های شاخص دیگر شبکه ها بهره گیرد.

شاه آبادی در پایان اظهارداشت: در سال 1397، شبهه افکنی ، محور برنامه سازی در حوزه انقلاب است. شبهه افکنی می خواهد تا شما از دورترین نقطه خودتان را به شبهه نزدیک کنید و پاسخ آن را بدهید. باید از پيام های مستقيم فاصله بگيريم و شبهه ها را در نظر بگيريم. در سال جدید در حوزه مفاهيمي كه به اصل حاكميت و شاخص هاي قوام كشور برمي گردد، تولید برنامه از طریق پيام مستقيم ديگر جواب نمي دهد و تهيه كننده بايد نوآوري كند.

در ادامه این نشست، مرادی قائم مقام مرکز نظارت و ارزیابی رسانه ملی طی سخنانی گفت: مرکز نظارت و ارزیابی رسانه ملی به عنوان یک مجموعه علمی وظیفه رصد، پایش و تحلیل پیام های رسانه ای را در سازمان صدا و سیما بر عهده دارد؛ و ضمن رصد برنامه های روتین، مناسبت های مهم ملی، مذهبی و انقلابی را هم در دستور کار خود قرار داده است. یکی از مناسبت هایی که همواره در مرکز نظارت و ارزیابی مورد توجه بوده است، دهه فجر انقلاب اسلامی می باشد که امسال به صورت ویژه برنامه های این دهه، مورد رصد، پایش و تحلیل قرار گرفت.

حبیبی مدیر رادیو انقلاب نیز طی سخنانی با تاکید بر اینکه رادیو انقلاب باعث شناسایی گروه های موفق برنامه سازی در معاونت صدا شده است، گفت: رادیو انقلاب در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر در حوزه های مختلف انقلاب از جمله دستاوردها، آسیب ها و آینده نگری تلاش کرده است تا با توجه به مضامین و محتواهای مورد پسند مخاطب و نیاز آنها، برنامه های متنوع را تولید و پخش نماید. همین امر منجر شد تا با همکارای مجلس شورای اسلامی، استودیوی شماره دو در مجلس برپا شود که در ایام دهه فجر با 23 نماینده مجلس گفتگوی زنده و با 11 نماینده مجلس شورای اسلامی گفتگوی تولیدی صورت گرفته است.

تبیین دستادوردهای انقلاب اسلامی، آسیب شناسی انقلاب، توجه به انقلاب و دستاوردهای آن در طول سال در برنامه های رادیویی، نمایش هنرمندانه دستاوردهای چهل ساله انقلاب، همگرایی و همرایی شبکه های رادیویی از جمله موضوعات مطرح شده توسط جمعی از برنامه سازان حاضر در این مراسم بود.

در پایان این برنامه در بخش برنامه های منتخب دهه فجر از زهرا قائدی برنامه "خانواده ای به نام ایران"؛ آرمان ستوده برنامه "سلام ایران" و "روز خوب پیروزی"؛ و احمد یوسفی برنامه "لبخند آمریکا" از برنامه سازان رادیو ایران؛ شهره احمدوند برنامه "نشان"؛ پرویز جمالی و مرتضی اسد امرجی برنامه "صبح به وقت فرهنگ"؛ و سید هادی موسوی نژاد برنامه "سپیده رهایی" از برنامه سازان رادیو فرهنگ؛ سودابه طهوری برنامه "کاوشگر" و زهرا یساقی برنامه "جوان ایرانی سلام" از برنامه سازان رادیوجوان، بهزاد محمودزاده برنامه "دوباره ایران" از برنامه سازان رادیوگفتگو؛ بهروز رضوی مجری برنامه شنیدنی های تاریخ انقلاب رادیو گفتگو و در بخش تقدیر از دستندرکاران رادیو انقلاب از حسن آقاجانی مدیر پخش و نظارت رادیو انقلاب، هادی ماهر مدیر تولید و تامین رادیو انقلاب ، کامران طحائیان مسئول فنی استودیو شماره دو، فرهاد محمودی مدیر اطلاعات و برنامه ریزی، حسین معصومی، ساجه قدوسیان، امیرحسین ثقفی، مرتضی صداقت گو، فرهاد دهنوی، ونوس میرعلایی، اعظم ابراهیمی تهیه کننده؛ عباس سنجری گزارشگر، میثم نیکنام، سیاوش عقدایی و آوید بزرگی گوینده رادیو انقلاب تقدیر بعمل آمد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *