مرزهای سیستان و بلوچستان برای مجرمان مکانی ناامن است/دستگیری ۲۰ درصد از محکومین متواری
محمدعلی حمیدیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی میزان، اظهار کرد: امنیت یک مطالبه اجتماعی و یک شاخص رضایت اجتماعی شهروندان محسوب میشود که تمامی نهادهای قضایی، اطلاعاتی و امنیتی و انتظامی مکلف هستند تا در راستای تامین این درخواست به حق شهروندان نهایت مساعی و تلاش خود را ایفا کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: امنیت افزایش گرایش به سرمایه گذاریهای تولیدی را برای کارآفرینان ارتقاء میدهد و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با هدف تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از اشتغال و جذب سرمایهگذاری این مقوله را با جدیت پیگیری کرده است که در این راستا زیرساختهای قانونی مناسبی نیز طراحی شده و از طریق دستورالعملهای کاربردی به استانهای کشور ابلاغ شده است.
حمیدیان ادامه داد: یکی از این دستورالعملهای موثر و حائز اهمیت دستورالعمل جمعآوری محکومین متواری است که از یک سوء از تکرار جرم توسط خاطیان و هنجارشکنان پیشگیری میکند و از سوی دیگر منجر به افزایش متغیرهای امنیت اجتماعی میشود.
وی بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان در سال گذشته با همکاری نهادهای انتظامی و امنیتی و با راهبری دادستانهای عمومی و انقلاب شهرستانهای استان فرآیند عملیاتی کردن این دستورالعمل را مدنظر قرار داده و با اقدامات اجرایی بیش از ۲۰ درصد از محکومین متواری استان را دستگیر و روانه مراکز تنبیه و تربیتی کرده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین لازم است تا با جدیت، به تمامی شهروندان استان ضمانت دهیم که این برنامه به عنوان یک سیاست مستمر در دستور کار قوه قضاییه است و مجرمان و خاطیان بدانند که سراسر مرزهای استان محیط نا امن برای تردد و اسکان آنان است.
حمیدیان گفت: از شهروندان عزیز این درخواست را داریم تا با هدف تسریع در تحقق مطلوب و به هنگام این دستورالعمل، همکاریهای خود را با نهاد قضایی تداوم بخشند.