صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نباید به شبکه‌های اجتماعی داخلی بی‌توجه باشیم/ مجلس ابایی از حمایت ندارد

۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵:۲۹
کد خبر: ۴۰۶۵۲۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه نباید به شبکه‌های اجتماعی داخلی بی‌توجه باشیم، گفت: مجلس یقیناً از جهت تقویت و حمایت از این شبکه پیام رسان داخلی از هر اقدام قانونی که باید انجام دهد و حتی تصویب قوانین جدید ابایی ندارد.
محسن کوهکن در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، درباره اهمیت حمایت از شبکه‌های پیام رسان داخلی بیان کرد: برای واقع‌بین بودن نسبت به یک مسئله باید تمام منافع و مضرات آن را بسنجیم، در شبکه‌های پیام رسان خارجی، اگر امکانش باشد که مضرات آن را از بین ببرند و یا به حداقل برسانند، در کشور قابل استفاده خواهد بود.

وی افزود: مدیریت تلگرام در خارج از کشور قرار دارد لذا در هنگام آشوب‌های دی ماه در کشور شاهد این بودیم که  یکی از وزرا برای بستن یکی از کانال های مخرب ضد انقلابی، مجبور  به مکاتبه با مدیریت تلگرام در خارج از کشور شد. چه ضرورتی دارد که یک وزیر ما با کسی که تنها  مدیر یک پیام‌رسان است، مکاتبه کند؟ 
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یقیناً نباید به شبکه‌های اجتماعی داخلی بی‌توجه باشیم، افزود: باید روی توان و استفاده ازتکنولوژی‌های بومی تأکید کنیم. اگر هم می‌خواهیم از تکنولوژی دیگر کشورها استفاده کنیم باید آن را بومی‌سازی کنیم.

نماینده لنجان در مجلس اضافه کرد: حاکمیت عموم کشور‌های دنیا، اصلاً قبول ندارند که مدیریت شبکه پیام رسان خود را به آن طرف مرزهایشان بدهند. هر شبکه پیام‌رسان که مرکز تصمیم‌گیریش در داخل کشور باشد ازنظر امنیت اطلاعات، قابل اعتماد تر است و دشمنان نظام و انقلاب نمی توانند برای ارسال اخبار و اطلاعات نادرست به آن طمع کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره اقدامات مجلس برای استفاده از شبکه‌های پیام رسان داخلی بیان کرد: ورود مجلس به یک مسئله اینگونه است  که نمایندگان در نطق‌ها ، تذکرات، نامه‌ها، تصمیمات کمیسیونی و دعوت افراد مرتبط به کمیسیون‌ها حرکت می کنند و چنین اقداماتی برای لزوم استفاده از شبکه های پیام رسان داخلی همچنان ادامه دارد و تأکیدات استفاده ازشبکه‌های پیام‌رسانی داخلی بیشتر هم می‌شود.

وی ادامه داد: زمانی هم که حمایت قطعی از شبکه های پیام رسان داخلی، ضرورت یافت، دولت با توجه  به بودجه‌ای که در قالب اختیارات یک یا چند وزارتخانه مربوطه دارد و یا اگر نیاز به بودجه بیشتری برای تقویت شبکه های پیام رسان داخلی داشته باشد، به مجلس لایحه می‌دهد و مجلس یقیناً از جهت تقویت و حمایت از این شبکه پیام رسان داخلی از هر اقدام قانونی که باید انجام دهد و حتی تصویب قوانین جدید ابایی ندارد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *