صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۳ روایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون شهید برونسی

۰۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۵:۰۲
کد خبر: ۴۰۶۴۴۷
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
بعضى قبل از اینکه وارد این میدان بشوند نخبه نبودند، این میدان آن‌ها را به فلک رساند؛ مثل اوستا عبدالحسین بنّا، که یک شاگرد بنّا بود؛ وارد میدان جنگ شد، رسید به خورشید، اوج گرفت، نخبه شد، آن هم چه نخبه‌اى! این‌ها برجسته‌اند.

به گزارش گروه سیاسی ، متولد ۱۳۲۱ روستای «کدکن» از توابع تربت حیدریه در استان خراسان رضوی و شهید شده در ۲۵ اسفند ۱۳۶۳ در شرق دجله و در عملیات بدر. هم او که پیکرش طبق وصیتش مفقود می‌شود و سرانجام در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، پیکر پاک او به کشور برمی‌گردد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی طی سه مقطع زمانی در سال‌های ۸۵، ۸۸ و ۹۳ در خصوص ویژگی‌های این شهید، مطالبی را مطرح کردند.

رسیدن به نخبگی در جنگ
بعضى قبل از اینکه وارد این میدان بشوند نخبه نبودند، این میدان آن‌ها را به فلک رساند؛ مثل اوستا عبدالحسین بنّا، که یک شاگرد بنّا بود؛ وارد میدان جنگ شد، رسید به خورشید، اوج گرفت، نخبه شد، آن هم چه نخبه‌اى! این‌ها برجسته‌اند. (۶ آذر ۹۳)

برخوردار از معرفت درونی
ایشان اول جنگ وارد میدان نبرد شده بود... بعضی از دوستان ما که ... با این جوان بی‌سواد صحبت کرده بودند، می‌گفتند آن‌چنان برای این‌ها صحبت می‌کرده که دل‌های همه‌ی این‌ها را در مشت می‌گرفته؛ به خاطر همین که گفتم، یک معرفت درونی را، یک ادراک را، یک احساس صادقانه را و یک فهم از عالم وجود را منعکس می‌کرده؛ بعد هم بعد از شجاعت‌های بسیار و حضور در میدان‌های دشوار، به شهادت می‌رسد. (۲۳ خرداد ۸۵)

رسیدن به مقام فرمانده تیپ
این شهید عزیز [شهید برونسی]وارد میشود؛ نه معلومات دانشگاهی دارد، نه عنوان و تیتر رسمی و دانشگاهی دارد، اما آنچنان در کار مدیریت جنگ پیشرفت میکند که به مقامات عالی میرسد و شخصیت برجسته‌ای میشود؛ شخصیت جامع‌الاطرافی که مثلاً فرمانده‌ی تیپ میشود، بعد هم به شهادت میرسد. (۳ اسفند ۸۸)



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *