40 هزار نفر در ایران آب آشامیدنی ندارند
به گزارش گروه فضای مجازی ، شهرستان بشاگرد واقع دارای آب و هوای گرم و خشک است که در شرق هرمزگان قرار دارد که در گذشته کشاورزی و باغداری و دامداری رونق فراوانی داشت ولی سالهاست که کشاورزی به دلیل کمبود آب در حال فراموشی است.
کودکان معصوم بشاگردی که شاید بیشتر از 10 سال هم ندارند اما با قمقه هایی که در دست دارند به سمت رودخانه ها یا چشمه هایی که معمولا آب های آن غیر بهداشتی است روانه می شوند تا بتوانند مقداری آب برای مصرف روزانه خود و خانواده تامین کنند.
ارائه خدمات و تامین زیرساختهای لازم با هدف افزایش رفاه و ایجاد رضایتمندی در بین مردم تنها راه جلوگیری جهت کوچ آنها از روستاها به شهرهاست اما وقتی مناطق روستایی همچون روستاهای بشاگرد این شهرستان از داشتن حداقل امکانات همچون آب محروم باشند چه انتظار برای جلوگیری از مهاجرت چنین مناطقی میتوانیم داشته باشیم.
متاسفانه اکثریت روستاهای شهرستان بشاگرد حتی مرکز شهرستان با کمبود آب یا بیآبی مواجه هستند و تاکنون مسئولان نیز هیچ اقدام عملیاتی برای رفع مشکلات این روستانشینان و شهرنشینان انجام ندادهاند.
در شهرستان بشاگرد، آب گلآلود موجود در رودخانه ها جزء لاینفک زندگی مردم شده و همه پذیرفتهاند که اگر چه در همسایگی بزرگترین سد زندگی میکنند، اما به دلیل کمبود آب مجبور به استفاده از آب های سطحی هستند.
مردمان روستاهای بشاگرد آب آلوده استفاده میکنند
زارعی، یکی از اهالی روستای محمود آباد با بیان اینکه اداره آب و فاضلاب روستایی بشاگرد تانکر آب در اختیار ما قرار نمیدهد، اظهار کرد: اهالی این روستا مجبور بوده از رودخانه هایی که در نقاط دوردست روستا قرار دارند برای رفع نیاز خود آب بیاورند.
این روستانشین محمود آبادی با گلهمندی از مسئولان شهرستانی و استانی، گفت: متاسفانه مسئولان آب و فاضلاب روستایی بشاگرد به فکر ما نیست و اگر این گونه پیش برود نصف مردم روستا به شهرها مهاجرت میکنند.
زارعی تصریح کرد: مردم روستا از آب رودخانه برای رفع نیاز استفاده میکنند اما این آب ها به دلیل سطحی بودن غیر بهداشتی است ولی بنا به اجبار، مجبور به استفاده از آن هستیم.
آب آشامیدنی روستای محمودآباد از رودخانه تامین می شود
کریمی، شورای روستای محمود آباد هم نیز با اشاره به کمبود آب در این روستا، اظهار کرد: آب آشامیدنی روستای محمود آباد از رودخانه تامین می شود که غیر بهداشتی و بیماری های زیادی را به وجود آورده اما اهالی این روستا به ناچار مجبور به استفاده از آن هستند.
کریمی ادامه داد: بیش از 3 سال است که تانکر برای آبرسانی به این روستا نیامده و مردم مجبور به استفاده از اندک آب غیر بهداشتی رودخانه هستند اگر آب این رودخانه هم تمام شود مردم این روستا باید آب خود را از مرکز شهرستان تامین کنند اما به دلیل جاده صعب العبور آن مردم قادر به رفت و آمد نیستند و با همین آب آلوده زندگی خود را می گذارنند.
منبع: راه دانا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.