صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نشانه های ازدیاد سموم در بدن چیست؟

۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵:۳۵
کد خبر: ۴۰۵۷۹۹
سموم موجود در محیط از طریق مختلف وارد بدن می شود و اگر به بدن رسیدگی نشود، این سموم در بدن زیاد می شود که نشانه هایی برای ازدیاد سموم در بدن وجود دارد. این نشانه ها دراین مقاله بیان شده اند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، در اثر آلودگی‌های محیط زیست و یا غذا‌هایی که در روی آتش پخته می‌شوند و یا غذا‌هایی که می‌سوزند سم وارد بدن می‌شود و اگر غذا‌های مناسب برای سم زدایی بدن خورده نوند این سم وارد کبد می‌شود و کل بدن را فرا می‌گیرد. اینجا سوال پیش می‌آید که نشانه‌های ازدیاد سموم بدن چیست واز کجا بفهمیم که سم بدن افزایش یافته است. این مقاله را بخوانید تا با نشانه‌های ازدیاد سموم دربدن آشنا شوید.

خستگی دائمی

زمانی که بدن به طور مداوم و بیش از توان خود کار می‌کند تا توکسین‌ها یا همان سموم انباشته شده در بافت‌ها را دفع کند، طبیعی است که بیش از اندازه نیز احساس خستگی کند. این احساس خستگی حتی با خوابیدن خوب نیز از بین نمی‌رود. توجه داشته باشید که خستگی، مشکل در تمرکز و نیاز مداوم به خوابیدن در ساعات غیرعادی می‌توانند نشان دهنده این باشند که بدن تان نیاز به کمک شما در جهت دفع سموم دارد.

اضافه وزن مداوم

کاهش وزن همیشه کار چندان ساده‌ای نیست و نیاز به تلاش مداوم و رژیم غذایی و ورزش دارد. اگر به طور مداوم ورزش می‌کنید و تغذیه مناسبی دارید، اما باز هم وزن اضافه می‌کنید احتمالا دچار یک مشکل هورمونی شده اید. این شرایط می‌تواند ناشی از ازدیاد توکسین و سمومی باشد که از طریق مواد غذایی وارد بدن شده اند.

یبوست

سمومی که در خون تجمع پیدا می‌کنند، تاثیر مستقیمی روی سیستم عصبی دارند و واکنش‌های منفی مانند سردرد مداوم ایجاد می‌کنند. روده‌ها نقش موثری در فرآیند دفع توکسین‌ها از بدن دارند. بروز مشکل در دفع مدفوع و ایجاد یبوست می‌تواند ناشی از حبس شدن سموم زیادی در بدن باشد. این مسئله می‌تواند باعث ایجاد دل درد، التهاب و مشکل در جذب مواد مغذی موجود در مواد غذایی شود.

مشکلات پوستی

پوست یک ارگان گسترده و همچنین آینه سلامت بدن است. در واقع زمانی که سموم زیادی در خون و بافت‌های بدن انباشته شده باشد، پوست به خوبی آن را انعکاس می‌دهد. در این صورت آکنه، ضایعات پوستی و واکنش‌های آلرژیک بیان می‌کنند که بدن میزبان سموم زیادی شده است. علاوه بر این وجود گودی و سیاهی زیر چشم ها، اگزما و همچنین پسوریازیس نیز از جمله علائم انباشتگی سموم در بدن محسوب می‌شوند.

حرارت زیاد بدن

حرارت و گرمای زیادی بدن می‌تواند یکی از علائم انباشتگی ترکیبات سمی در بدن باشد که کبد را وادار به کار بیش از اندازه می‌کند. این مسئله باعث افزایش تعریق می‌شود، چون بدن به دنبال راهی برای افزایش دفع توکسین‌ها از طریق پوست می‌گردد؛ بنابراین بدن زیادی عرق می‌کند.

سردرد‌های مداوم

اگر با وجود رعایت بهداشت دهان و دندان همچنان نفس تان بد بو است، احتمالا از مشکلات گوارشی و تجمع سموم در کبد رنج می‌برید. سمومی که در خون تجمع پیدا می‌کنند، تاثیر مستقیمی روی سیستم عصبی دارند و واکنش‌های منفی مانند سردرد مداوم ایجاد می‌کنند. بافت‌های عصبی نسبت به مواد زاید بسیار حساس هستند؛ بنابراین جای تعجبی نیست که چنین درد‌هایی بروز کنند.

تجمع چربی‌های شکمی

سم زدایی به کاهش وزن کمک می‌کند، چون این کار ترکیبات زایدی که باعث انباشتگی چربی‌ها به دور شکم می‌شوند را از بدن دفع می‌کند. توکسین‌ها روی سطح قند و کلسترول خون تاثیر می‌گذارند این مسئله نیز باعث افزایش چربی دور شکمی می‌شود.

بوی بد دهان

هالیتوز یا بوی بد دهان یکی از مشکلات آزاردهنده برای خود فرد و دیگران است. اگر با وجود رعایت بهداشت دهان و دندان همچنان نفس تان بد بو است، احتمالا از مشکلات گوارشی و تجمع سموم در کبد رنج می‌برید. سموم انباشته شده در بدن، محیط دستگاه گوارشی را با مشکل مواجه کرده و روند تکثیر باکتری در دهان، دندان‌ها و لثه‌ها را سرعت می‌دهد. از طرف دیگر با افزایش سموم در خون، روی زبان از لایه‌ای زردمانند پوشیده می‌شود که بوی بدی ایجاد می‌کند.

سنگ کیسه صفرا

سنگ کیسه صفرا می‌تواند در نتیجه تجمع ترکیبات اضافی در صفرا باشد. کبد برای سم زدایی از بدن شروع به تولید صفرای غلیظ تری در کیسه صفرا می‌کند. این مسئله نیز باعث افزایش روند سنگ سازی می‌شود.

منبع: الو دکتر
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: مشکلات پوستی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *