صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار به مسافران نوروزی در مورد مقررات ورود و خروج ارز/ ارزی که منشأ قانونی ندارد در فرودگاه‌ها قابل اظهار نیست

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰:۳۲
کد خبر: ۴۰۵۵۶۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات گفت: مسافرانی که قصد خروج ارز بالاتر از ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها را دارند باید مستندات کافی برای قانونی بودن منشأ ارز داشته باشند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، سید عبدالحمید اجتهادی مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات گفت: مسافرانی که قصد خروج ارز بالاتر از ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها را دارند باید مستندات کافی برای قانونی بودن منشأ ارز داشته باشند.

مدیر کل پیشگیری و نظارت بر امور مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی ضمن تبریک فراسیدن عید نوروز به هموطنان، گفت: مقررات ارز نه تنها در کشور ما بلکه در همه کشور‌ها ضوابطی در بحث جابجایی، خروج و ورود و حتی نگهداری و خرید و فروش در داخل دارد و طبق مقررات بین المللی مکلفیم مقررات ورود و خروج ارز را رعایت کنیم.

وی افزود: طبق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هر گونه خرید، فروش، حمل و نقل، نگهداری، عرضه و ورود و خروج ارز برخلاف ضوابط بانک مرکزی، قاچاق محسوب می‌شود.

مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: ضوابط بانک مرکزی برای ورود و خروج ارز این است که تا ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها نیاز به اظهار یا تعریف منشأ قانونی آن ندارد، اما برای خروج مازاد بر ۱۰ هزار یورو باید منشأ قانونی آن مشخص شود.

این مقام مسئول ادامه داد: به این ترتیب که یا کسی از خارج کشور قبلاً وارد شده و مقداری ارز همراه داشته و این ارز را اظهار کرده که در سامانه مشخص است یا اینکه آن ارز را از صرافی مجاز خریده است و فاکتور را در دست دارد یا اینکه مدرکی ارائه کند که این ارز از حساب ارزی اش برداشت شده است.

وی گفت: برخی شهروندان، ارز به فرودگاه می‌برند و مدعی می‌شوند که می‌خواستند اظهار کنند در حالی که ارزی که منشأ قانونی ندارد در فرودگاه‌ها قابل اظهار نیست و اگر با این ارز در فرودگاه یا هر جای دیگر باشند ارز، قاچاق محسوب و به نفع دولت ضبط می‌شود.

اجتهادی افزود: از گمرک، نیروی انتظامی و بانک مرکزی خواسته ایم در این روز‌ها که سفر‌ها بیشتر می‌شود، حتماً در ورودی فرودگاه‌ها اطلاع رسانی کنند تا افرادی که قصد خروج از کشور را دارند؛ اطلاع داشته باشند تا گرفتار نشوند.

وی گفت: با توجه به اینکه میزان ارز قابل نگهداری را هم بانک مرکزی ۱۰ هزار یورو اعلام کرده، نگهداری مازاد بر ان هم غیرقانونی است، مگر اینکه سندی مبنی بر قانونی بودن آن در دست باشد.

مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان افزود: در ورود ارز به کشور هم اگر مازاد بر ۱۰ هزار یورو باشد، هنگام ورود به کشور باید اظهار شود و هنگام ثبت این اظهار در سامانه ثبت فرد می‌تواند آن را به عنوان ارز قانونی در اختیار داشته باشد و نگهداری کند و حتی اگر این فرد بخواهد دوباره همین میزان ارز را از کشور خارج کند، مشکلی نخواهد داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *