شاخص های دانشگاه اسلامی تشریح شد
دستور این جلسه، ارائه نتایج طرح پژوهشی «شاخصهای دانشگاه اسلامی» بود.
در این طرح تحقیقاتی با اشاره به شاخصهای استاد و دانشجو در دانشگاه اسلامی، تاریخچه مختصری از این مبحث ارائه شد.
در ادامه طرح تحقیقاتی «شاخصهای دانشگاه اسلامی» با اشاره به دستهبندی و رتبهبندی شاخصها با توجه به تأثیر این شاخصها در شکلگیری دانشگاه اسلامی، نحوه سنجش و پیمایش این شاخصها نیز تشریح شد.
در این بخش و در مبحث مربوط به شاخصهای اساتید، دانشجو، مدیر و کارشناس دانشگاه اسلامی، مواردی مانند: خردورز، آزاد اندیش، خلاق، نوآور، نقاد، نقد پذیر، دارای اعتماد به نفس، استقلال طلب، متعهد به آرمانهای اسلام، معتقد و متدین مورد اشاره قرار گرفته است.
همچنین در همین بخش موارد دیگری مانند منصف بودن، پایبند به اخلاق حرفهای، اهل تعامل، امیدوار به آینده، اهل مدارا، مسئولیت پذیر، سخت کوش، پیگیر، و مشارکت جو نیز به عنوان شاخصهای اساتید، دانشجو، مدیر و کارشناس دانشگاه اسلامی دسته بندی شده است.
در ادامه بخش مربوط به شاخصهای اساتید، دانشجو، مدیر و کارشناس دانشگاه اسلامی، کنجکاو، پای بند به قوانین، با نشاط، دارای قدرت تحلیل اجتماعی و سیاسی، نظم پذیر، ایثارگر، فداکار، اهل عفاف، متعلم، محقق و معتقد به نورانیت علم نیز به عنوان دسته دیگری از شاخصها مورد اشاره قرار گرفته است.
بعد از ارائه این طرح تحقیقاتی، اعضاء به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند.
تکمیل و بهروزرسانی این طرح تحقیقاتی، لزوم جامعیت بیشتر طرح تحقیقاتی، استفاده از طرح تحقیقاتی فوقالذکر برای معرفی سند دانشگاه اسلامی، در نظر گرفتن وجوه تمایز میان دانشگاه اسلامی و دانشگاه غیر اسلامی، توجه به تفاوت شاخص و ویژگی، دقت در نحوه سنجش و پیمایش میدانی شاخصها، اجتناب از معیارهای انتزاعی و نزدیک شدن به معیارهای عملیاتی و اجرایی از جمله این نظرات بود.