عوارض سرخ کردن غذا در روغن
روغن زیاد و سرخ شدن غذا در آن، بلای جان افراد میشود.
در عمل سرخ کردن با هر روغنی که باشد سه مساله اتفاق میافتد:
۱- تولید آکریل آمیدها که سرطانزا هستند.
۲- تبدیل روغن به چربی اشباع که تولید کلسترول را در خون بالا میبرد و رسوب در مجاری قلبی و مویرگهای مغزی یعنی شانس ابتلا به سکته قلبی و مغزی را بالا میبرد.
۳- تولید چربی ترانس در پروسه سرخ شدن بالا میرود یعنی قتل سلولی؛ و اینها علاوه بر نابود شدن همه ویتامینهای ماده غذایی است که در دمای سرخ شدن نابود میشوند.
شکوه سربلوکی-متخصص تغذیه و رژیم درمانی
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *