صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عوارض سرخ کردن غذا در روغن

۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۰:۳۹
کد خبر: ۴۰۴۰۴۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
روغن زیاد و سرخ شدن غذا در آن، بلای جان افراد می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، روغن هنگامی که در پروسه سرخ شدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، به شدت خطرناک می‌شود.

در عمل سرخ کردن با هر روغنی که باشد سه مساله اتفاق می‌افتد:

۱- تولید آکریل آمید‌ها که سرطانزا هستند.
۲- تبدیل روغن به چربی اشباع که تولید کلسترول را در خون بالا می‌برد و رسوب در مجاری قلبی و مویرگ‌های مغزی یعنی شانس ابتلا به سکته قلبی و مغزی را بالا می‌برد.
۳- تولید چربی ترانس در پروسه سرخ شدن بالا می‌رود یعنی قتل سلولی؛ و این‌ها علاوه بر نابود شدن همه ویتامین‌های ماده غذایی است که در دمای سرخ شدن نابود می‌شوند.

شکوه سربلوکی-متخصص تغذیه و رژیم درمانی



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *