اکسیر جوانی مغز در این معجون سرخ
نوشیدن آب این ریشه خوراکی به ویژه قبل از ورزش سبب خونرسانی بهتر به مغز شده و از اینطریق در جوانسازی مغز موثر است.
در این مطالعه ۲۶ زن و مرد میانسال و سالمند مورد بررسی قرار گرفتند؛ این افراد نه تنها به پرفشاری خون مبتلا بودند، بلکه فعالیت بدنی نیز نداشتند.
محققان در طول ۶ هفته از این داوطلبان خواستند سه بار در هفته یک لیوان آب چغندر بنوشند و یک ساعت پس از آن ۵۰ دقیقه پیاده روی کنند. بررسی شبکههای مغزی این داوطلبان با MRI نشان میدهد قشر حرکتی آنان به میزان قابل توجهی تقویت شده است. قشر حرکتی مسئول پردازش اطلاعاتی است که از ماهیچه دریافت میشود.
چغندر سرشار از ویتامینهای A، B۱، B۲، B۳ و C. و موادمعدنی فسفر، کلسیم، آهن، گوگرد، ید، مس و عناصر بسیار کمیابی مانند روبیدیم است.
این ماده غذایی و سایر سبزیجاتی که به این شکل، ریشههای خوراکی هستند، موادمعدنی مفید خاک به ویژه نیترات معدنی را جذب میکنند؛ نیترات معدنی در بدن انسان به اکسید نیتریک تبدیل میشود که باعث گشاد شدن رگهای خونی شده و همین امر کاهش فشار خون را به دنبال دارد.
آب چغندر علاوه بر کاهش فشار خون، از بدن در برابر بیماریهای قلبی و برخی از سرطانها به ویژه سرطان روده بزرگ جلوگیری میکند، همچنین به تولد نوزاد سالم کمک میکند.
چغندر باعث تقویت حافظه شده و هضم غذا را آسان میکند. آب چغندر خون ساز است و باعث افزایش انرژی میشود. استفاده از این مواد غذایی قبل از ورزش، باعث استحکام عضلات و افزیش انرژی میشود.
منبع:بهداشت نیوز
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *