بدون حضور زنان نمی توانیم جایگاهی در دنیا داشته باشیم/ در ادبیات توسعه، جنسیت و تبعیض جنسیتی جایگاهی ندارد
وی افزود: اینکه ما نیمی از جمعیت مولد، خلاق و پویای جامعه را بخواهیم به دلیل جنست مورد تبعیض قرار داده و از چرخه دانش و ارزش افزایی خارج کنیم، بزرگترین آسیب ها به توسعه پایدار و منافع ملی جامعه وارد می کند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به جایگاه ویژه زنان در جامعه ایران خاطرنشان کرد: در جامعه ما که با انقلاب اسلامی، زنان به جایگاه ویژه و مورد احترام و تکریمی دست یافته اند و امروز اکثریت جمعیت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ما را زنان تشکیل می دهند، باید بانوان در توسعه کشور نیز صاحب نقش متناسب و متوازنی باشند.
هاشمی ادامه داد: تجربه نشان داده است که در برخی عرصه ها، عملکرد زنان موثرتر و با کارایی بیشتری از مردان است. در حوزه هایی که مرتبط با زیبایی شناختی، خلاقیت و توجه به جزییات و دانش افزایی نقش محوری دارد، زنان بسیار موفق عمل کرده اند.
وی در رابطه با نگاه اسلام به زنان تصریح کرد: در اسلام این نگاه به زن از مهمترین ویژگی های اسلام ناب محمدی (ص) در برابر اسلام متحجرانه است، که امام خمینی منادی اسلام ناب محسوب می شدند.
رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: زمانی که بخش متحجر و واپس گریا حوزه، مخالف حضور زن در جامعه و دانشگاه بودند امام خمینی زنان را پیشقراول عرصه های سیاسی و فرهنگی جامعه معرفی کردند و فرمودند از دامن زن مرد به معراج می رود.
هاشمی با انتقاد از نگاه جنسیتی به زنان خاطرنشان کرد: ما نباید به زنان نگاه جنسیتی و نه نگاه ضدجنسیتی داشته باشیم و آنان را از صحنه های جامعه و رشد به محیط های آلوده وناامن یا پستو و کنج عزلت برانیم.
وی بیان کرد: باید بپذیریم بدون حضور موفق زنان در جامعه و در عرصه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ما نخواهیم توانست جایگاهی شایسته در دنیای امروز به دست آوریم.