صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دویچه‌وله: تعداد "پناهجویان افغانستانی" اخراجی از آلمان افزایش یافته است

۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۰۲۸۰۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
دویچه وله نوشت: آمار پناهجویان رد شده افغان که مکلف به ترک خاک آلمان اند، تا پایان ماه ژانویه سال جاری به ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن رسیده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، آمار پناهجویان رد شده افغان که مکلف به ترک خاک آلمان اند، تا پایان ماه ژانویه سال جاری به ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن رسیده است. حزب چپ‌ها انتقاد می‌کند که حکومت آلمان به مهاجران افغان زمینه ادغام را فراهم نمی‌سازد.

بر اساس گزارش تازه روزنامه «نویه اوسنابروکر سایتونگ»، این آمار نسبت به سال گذشته یک افزایش ۱۷۷۰ نفری را نشان می دهد. این روزنامه به نقل از معلومات وزارت کشور فدرال که در پاسخ به پرسش شفاهی حزب چپ ها ارائه شده، این موضوع را منتشر کرده است.

از میان پناهجویانی که مکلف به ترک آلمان هستند، ۷۱ درصد شان برگه «دولدونگ» دارند، یعنی بودن شان در آلمان تحمل می شود. دولدونگ برای آن پناهجویان رد شده ای صارد می شود که نظر به دلایلی زمینه اخراج به زادگاهاشان در شرایط کنونی مساعد نباشد.

این دلایل شامل مشخص نبودن هویت، بیماری و یا موارد خانوادگی می شود. تعداد پناهجویان دارنده دولدونگ تا سال گذشته حدود ۸۲ درصد پناهجویان مکلف به ترک آلمان را تشکیل می دادند.

بیشترین پناهجویان افغان که مکلف به ترک آلمان اند، در ایالت نوردراین ویستفالن زندگی می کنند که تعداد آنان به ۲۵۰۰ تن می رسد. پس از آن، ایالت بایرن ۲۴۶۰ تن و بادن ورتمبرگ دست کم ۱۶۰۰ تن از پناهجویان این چنینی را در خود جا داده است.

اولا یلپکه نماینده حزب چپ ها در پارلمان آلمان حکومت فدرال را متهم کرده است که به پناهجویان افغان زمینه های لازم را برای ادغام در جامعه آلمان فراهم نکرده است.

گفته می شود که باوجود وضعیت بد امنیتی در افغانستان، ادرات مهاجرتی آلمانی بیش از نیمی از درخواست های پناهندگی شهروندان این کشور را رد می کنند.

به نوشته دویچه‌وله، بر اساس آمار وزارت کشور آلمان، در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود ۴۴ درصد پناهجویان افغان در آلمان محافظت دریافت کرده اند.

/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *