صدر نشینی دانشآموزان انگلیسی در استعمال مواد مخدر!
آخرین بررسیها نشان میدهد دانشآموزان انگلیسی بیش از دانشآموزان هر کشور دیگری مواد مخدر مصرف میکنند؛ بیش از 40 درصد محصلان انگلیسی حداقل برای یکبار مصرف مواد مخدر و الکل را آزمایش کردهاند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، مدرسه خانه دوم دانشآموزان است و آنها در این مکان رشد و پرورش یافته و چگونه زیستن را میآموزند.
تغییر شرایط حاکم بر جوامع و حتی زندگی والدین موجب شده است تا برخی خانوادهها از فرزندان خود بیش از پیش غافل شوند و خیالشان بابت اینکه فرزندشان در مدرسه است، راحت باشد؛ اما مدرسه چقدر میتواند مواظب رفتارهای اجتماعی و اخلاقی دانشآموزان باشد؟
تغییر شرایط حاکم بر جوامع و حتی زندگی والدین موجب شده است تا برخی خانوادهها از فرزندان خود بیش از پیش غافل شوند و خیالشان بابت اینکه فرزندشان در مدرسه است، راحت باشد؛ اما مدرسه چقدر میتواند مواظب رفتارهای اجتماعی و اخلاقی دانشآموزان باشد؟
مراکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس و هند آمارهایی منتشر کردهاند که تکاندهنده هستند و حکایت از افزایش صعودی تعداد دانشآموزان گرفتار به سیگار و مواد مخدر دارند.
در زیر تعداد دانشآموزانی که در این سه کشور مواد مخدر و سیگار استعمال میکنند را بررسی میکنیم:
* مرگ زودرس ۶ ـ. ۵ میلیون نوجوان
سازمان بهداشت آمریکا هشدار میدهد، اگر قرار باشد روند استعمال دخانیات به همین شکل بین نوجوانان ادامه یابد، باید منتظر مرگ زودرس ۶ ـ. ۵ میلیون نوجوان زیر ۱۸ سال بر اثر بیماریهای مرتبط با مصرف دخانیات باشیم.
* سیگاری شدن ۹۰ درصد بزرگسالان در هنگام نوجوانی
نتایج حاصل از یک مطالعه نشان داده است، ۹ نفر از هر ۱۰ سیگاری برای اولین بار سیگار را در سن ۱۸ سالگی و یا حتی کمتر امتحان کردهاند.
* رایج شدن دخانیات میان ۷۳ درصد دانشآموزان دبیرستانی
در سال ۲۰۱۴، ۷۳ درصد دانشآموزان دبیرستانی و ۵۶ درصد دانشآموزان راهنمایی سیگار کشیدهاند؛ عامل مهمی که آنها را تحریک به مصرف سیگار کرده، توتونهای طعمدار بوده است.
* نرخ بالای مرگ و میر در اثر اعتیاد در دختران و پسران دانشآموز
بر اساس نتایج به دست آمده از سوی مرکز ملی آمار آمریکا، «میزان مرگ و میر در اثر اعتیاد به مواد مخدر یا الکل در بین دختران از شروع سن بلوغ تا ۲۶ سالگی، ۱۹ تا ۲۴ درصد است و در همین دوره سنی، این درصد برای پسران ۲۳ تا ۴۰ درصد است».
* استفاده ۳۵ درصد دانشآموزان ۱۲ ساله از مواد مخدر
بر اساس یک بررسی که توسط سایت آمریکایی «سوء استفاده مواد مخدر» صورت گرفته است، ۳۵.۸ درصد دانشآموزان ۱۲ ساله در سال ۲۰۱۷ به آسانی به مواد مخدر دسترسی داشتهاند و حتی استعمال کردهاند.
دادههای ملی مرکز تحقیقات رفتارهای پرریسک نوجوانان نیز نشان میدهد، بالغ بر ۱۸ درصد دانشآموزان دبیرستانی کوکائین مصرف میکنند.
* اعتیاد ۴۰ درصدی دانشآموزان انگلیس
دادههای مرکز ملی آمار نشان میدهد، دانش آموزان انگلیسی بیش از دانشآموزان هر کشور دیگری مواد مخدر مصرف میکنند؛ بیش از ۴۰ درصد دانشآموزان انگلیسی حداقل برای یکبار مصرف مواد مخدر و الکل را آزمایش کردهاند.
* ۲۰۰ هزار کودک سالانه شروع به کشیدن سیگار میکنند
طبق آمار سازمان اعتیاد و سلامت انگلیس، در هر سال ۲۰۰ هزار کودک انگلیسی شروع به استفاده از سیگار میکنند و در اکثریت هیچ ترک استفادهای رخ نمیدهد.
* دانشآموزان انگلیسی در صدر استعمال دخانیات، مواد مخدر و الکل
براساس تازهترین دادههای منتشر شده از سوی وزارت بهداشت انگلیس، دانش آموزان انگلیسی بیش از دانشآموزان هر کشور دیگری مواد مخدر مصرف میکنند.
اعداد و ارقام به دست آمده از این بررسی حکایت از آن دارد، که بیش از ۳۰ درصد دانشآموزان انگلیسی به طور مداوم از الکل استفاده میکنند و آنها به لحاظ استعمال دخانیات، الکل و حتی مواد مخدر به نسبت دیگر دانشآموزان کشورهای اروپایی، در صدر هستند.
* مصرف سیگار توسط نیمی از دانشآموزان دختر هندی
بر اساس تازهترین دادههای منتشر شده از سوی مرکز ملی بهداشت هندوستان، مصرف سیگار و مشتقات آن در بین دانشآموزان دختر هندی به طور مداوم رو به افزایش است و بیش از ۵۶ درصد آنها دخانیات استعمال میکنند.
* رتبه دوم جهانی دختران هندی در میزان استعمال دخانیات
براساس آماری که وزارت بهداشت و سلامت هند منتشر کرده است، هند رتبه دوم جهانی را در تعداد زنان و دختران مصرفکننده دخانیات دارد؛ خدمات بهداشتی پایین و سوء تغذیه به اضافه نرخ هشدار دهنده رشد سرطان و مشکلات تنفسی و قلبی و عروقی میان زنان و دختران نوجوان به علت استعمال دخانیات منجر به نگرانیهای جدی در این کشور شده است.
* استعمال مواد مخدر توسط ۴۴ درصد دانشآموزان هندی
بررسی صورت گرفته توسط محققان یک مرکز آمارگیری نشان میدهد، ۴۴ درصد دانشآموزان هندی از انواع مواد مخدر استفاده میکنند؛ بیشترین مواد مخدری که آنها استعمال میکنند، ماریجوانا است.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *