سکوت در قبال کودککشی سعودی؛ اتهام حقوق بشری به ایران/ رونوشت به آقای دبیرکل!
دبیرکل ۶۹ ساله و پرتغالی سازمان ملل، در گزارش اخیر خود با استناد به گزارشهایی مخدوش و فاقد اعتبار، ادعاهایی تکراری و با استفاده از منابعی معلوم الحال علیه ایران مطرح کرده است.
واکنش وزارت امور خارجه به گزارش مغرضانه دبیرکل سازمان ملل
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، اظهار داشت: همان گونه که از گذشتهها نیز شاهد بوده ایم این نوع گزارشات اساسا هم به لحاظ ماهیتی و هم از نظر رویهای دارای ایرادات مبنایی فراوانی است و بر این اساس اصولا از دید جمهوری اسلامی ایران فاقد اعتبار و ارزش تلقی میشود.
قاسمی همچنین افزود: گزارش انتشار یافته از سوی دبیرکل سازمان ملل دارای نقصان و ایرادات بسیاری است که علاوه بر مبنا قرار دادن قطعنامهای ناعادلانه و سیاسی، در تنظیم مفاد آن از منابع و اطلاعات غیرموثق، نادرست و سراسر فاقد اعتبار استفاده شده است؛ همچنین با نادیده انگاشتن و بی توجهی کامل به پیشرفتها و اقدامات حقوق بشری در جمهوری اسلامی ایران، گزارشی نامتوازن و با جهتگیری خاص شده است.
منبع اصلی گزارش مخدوش آقای دبیرکل!
اما با نگاهی به مطالب خلاف واقع منتشره در رسانههای ضدانقلاب کاملا روشن میشود که منبع اصلی تدوین چنین گزارشی توسط عالیترین مقام سازمان ملل، چه بوده است.
در ماههای اخیر فعالیت شبکه رسانهای ضدانقلاب، در برجسته سازی مفاهیم و مطالب کذب و مغایر با واقعیتهای جامعه ایرانی تشدید شده است. از کشته سازی در وقایع دی ماه ۹۶ تا جازدن جواسیس به اسم روزنامه نگار و فعال مدنی؛ از جابجایی و وارونه نمایی مقوله ارزشها و هنجارها در کشورمان که در قبال موضوعاتی همچون حجاب برجسته شد تا خبرسازی کذب پیرامون تضییع حقوق اقلیتهای دینی. همه این گزارههای منطبق با ناراستی و کذبیات را میتوان با رصد گذری کانالها و شبکههای رسانهای ضدانقلاب در حجم وسیع مشاهده کرد.
بیشتر بخوانید: زنجیره دروغ ضد انقلاب و انتشار آن از سوی برخی مقامات مسئول داخلی!
در واقع گردانندگان کانالها و شبکههای رسانهای ضدانقلاب، برای پوشش وقایع داخل ایران از تکنیک قدیمی و نخ نما «گوبلزی» که نه تنها برای متخصصان دانش ارتباطات جمعی که برای عوام هم شناخته شده است، استفاده میکنند؛ و آن تکنیک عبارت است از اینکه، «یک دروغ را به قدری جدی و با شاخ و برگ بگوییم که برای همگان باورپذیر باشد»؛ حتی اگر یکی از آن همگان، دبیرکل سازمان ملل باشد!
روزی که دبیرکل سازمان ملل در ازای دریافت پول، چشمان خود را به روی کودککشی آلسعود بست
اما آقای گوترش که بر مبنای مطالب خلاف واقع رسانههای ضدانقلاب و احتمالا فشارهای سیاسی قدرتهای استکباری، ایران را متهم به سرکوب روزنامه نگاران و تضییع حقوق زنان و اقلیتها میکند، نیک میداند که وارث دبیرکلی است که دقیقا ۲۱ ماه پیش در خرداد ۱۳۹۵ (ژوئن ۲۰۱۶) در میان نگاههای حیرت زده جهانیان، با چراغ سبز آمریکا و در ازای دریافت پول، نام عربستان سعودی را از لیست ناقضان حقوق کودک خارج کرد!
قابل تامل آنکه چند روز بعد از این اقدام حیرتآورِ «بان کی مون» دبیرکل سابق سازمان ملل، خبر رسید که «سعودیها همچون ماههای گذشته دست به کودک کشی زدند و ۵۰ دانشآموز یمنی را در استان صعده به خاک و خون کشیدند». حیرتآورتر آنکه سازمان ملل نشینان در قبال این خبر فاجعه بار نیز ککشان هم نگزید و احتمالا در آن موقع سرگرم شمارش دلارهای نفتی سعودیها بودند!
بیشتر بخوانید: دغلکاریهای حقوق بشری غربی علیه ایران
سکوت کرکننده سازمان ملل در قبال جنایات رژیم سعودی در یمن
فارغ از مورد فوقالذکر، حدود سه سال از تهاجم وحشیانه ائتلاف سعودی به یمن و بمباران مناطق مختلف این کشور و تخریب زیرساختهای آن و کشتار بیرحمانه مردمانش میگذرد؛ قحطی، بی خانمانی، گرسنگی، وبا، دیفتری و دهها مصیبت و امراض دیگر مردم یمن را محاصره کرده و در تنگنا قرار داده است. دریغ از یک بیانیه محکومیت و یا حتی یک اعتراض نامه از جانب دبیرکل سازمان ملل که مطابق با منشور این سازمان باید حامی صلح و مردم سراسر جهان بویژه ستمدیدگان و جنگزدگان باشد.
بنا به گزارش صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) از آغاز عملیات متجاوزانه ائتلاف سعودی علیه مردم یمن طی سه سال گذشته بیش از ۵ هزار کودک یمنی یا جان خود را از دست دادهاند یا مجروح شدهاند، یعنی هر روز به صورت میانگین ۵ کودک کشته یا زخمی شدهاند.
بیشتر بخوانید: مکانیزمهای حقوق بشری بین المللی و کشورهای غربی باید نگران کودکان یمن و میانمار باشند
یونیسف همچنین ماه گذشته اعلام کرد بیش از نیمی از مردم یمنی به آب آشامیدنی و نظام بهداشتی مناسب دسترسی ندارند و با آوارگی، بیماری، فقر و سوء تغذیه رو به رو هستند.
سازمان ملل متحد هم چندی پیش هشدار داد که تقریباً ۷۰ درصد جمعیت یمن نیازمند کمکهای انساندوستانه هستند و این کشور اکنون با بزرگترین بحران انسانی در جهان روبرو است.
طبق گفته «کیت گیلمور» معاون کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل، حدود هفت میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در یمن در معرض قحطی قرار دارند. معاون کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل همچنین اعلام کرده که از جمعیت ۲۷ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری یمن، حدود ۱۹ میلیون نفر به کمکهای انساندوستانه نیاز دارند که نیاز ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از آنان حاد است.
علاوه بر این، سازمان آکسفام (Oxfam) انگلیس، طی بیانیهای هشدار داده که از ۲۷ آوریل ۲۰۱۷ (۷ اردیبهشت ۱۳۹۶) که نخستین گزارشها در خصوص ابتلا یمنیها به وبا واصل شد، تا اواخر سپتامبر ۲۰۱۷ (اوایل مهر ۹۶) شیوع بیماری وبا در یمن با ۷۷۵ هزار مورد ثبت شده، «بدترین شیوع آن در تاریخ» است.
علاوه بر «وبا»، در نتیجه تجاوز ظالمانه رژیم سعودی به یمن، بیماری «دیفتری» نیز در این کشور شیوع پیدا کرده است؛ سازمان بهداشت جهانی در اواخر ژانویه «اوایل بهمن» طی بیانیهای اعلام کرد که تعداد قربانیان بیماری واگیردارعفونی «دیفتری» در یمن از زمان انتشار ویروس آن، به ۵۳ نفر رسیده است.
سازمان بهداشت جهانی در این بیانیه اعلام کرد که طی ماههای گذشته همزمان با شیوع ویروس دیفتری در ۱۹ استان یمن، ۷۶۹ نفر از یمنیها به این بیماری مبتلا شدهاند.
موارد فوقالذکر تنها گوشهای از رنجها و مصائب مردم یمن در نتیجه سه سال تجاوز بیرحمانه رژیم سعودی است؛ مواردی که خود سازمان ملل و نهادهای تابعه آن، نسبت به آن معترف هستند، اما با این همه دریغ از یک بیانیه در محکومیت و یا حتی اعتراض، به جنایات وحشیانه آل سعود در یمن.
بیشتر بخوانید: مشارکت انگلیس و آمریکا در تامین سلاحهای عربستان صعودی و ویرانی یمن
«کوری» و «کری» سازمان ملل پیرامون اتفاقات بحرین
از یمن و مصائب و رنجهای ناتمام مردمان جنگ زدهاش که بگذریم به بحرین میرسیم؛ کشوری که رژیم آلخلیفه در آن با کمکگیری از عربستان سعودی و با مجوز آمریکا، هر نوع جنایتی را علیه مردمش مرتکب میشود.
رژیم آل خلیفه در بحرین حدود ۷ سال است که در سایه سکوت مجامع مدعی بینالمللی به سرکوب مردم و نقض سیستماتیک حقوق بشر مشغول است؛ رژیمی که اجداد کارگزارانش اصالتا از «راهزنان سرزمین نجد» واقع در عربستان بودند، این روزها در سرزمین بحرین راهزنی میکند؛ از زندانی کردن و سلب تابعیت روحانیون تا صدور احکام مجازاتی طویلالمدت برای نوجوانان و حتی کودکان.
بخوانید: چرا سعودی و رژیم صهیونیستی پاسخگوی نقض حقوقبشر نیستند
همین هفته پیش بود که دادگاهی در منامه پایتخت بحرین، دو جوان شیعه بحرینی را به سبب یک اتهام واهی به اعدام محکوم کرد. برخی تحلیلگران تشدید صدور احکام اعدام توسط رژیم آلخلیفه علیه شهروندان شیعه این کشور را نشان دهنده تلاش این رژیم برای باجگیری از ملت بحرین و یکدست سازی قومی – مذهبی ارزیابی میکنند.
سازمان «دیدهبان حقوق بشر» نیز در گزارش سال ۲۰۱۸ خود، رژیم آل خلیفه را «سرکوبگر» معرفی و اعلام کرد، حقوق بشر در سال گذشته میلادی وضعیت وخیمی در بحرین داشت.
با این همه، گوترش دبیرکل سازمان ملل تاکنون یکبار هم نسبت به رفتار خصمانه و جنایتکارانه رژیم آل خلیفه علیه مردم بحرین موضعگیری نکرده است. امری که بار دیگر سیاست «یک بام و دو هوای» مقامات سازمان ملل را در عرصه پیگیری رویدادهای جهانی به رخ میکشد.
اکاذیب و جعلیات «آقای دبیرکل»
اما «گوترش» در گزارش اخیر خود به «نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل» که مفاد آن وام گرفته از اکاذیب و جعلیات منتشره در رسانههای ضدانقلاب است، اعلام داشته که در ایران روزنامه نگاران سرکوب میشوند! البته منظور او از روزنامه نگاران احتمالا جواسیسی هستند که اسناد متقن و غیرقابل خدشه جاسوسی و نفوذ آنها به کرات انتشار عمومی یافته است.
بیشتر بخوانید: جزئيات دستگيری تعدادی از عوامل نفوذ در رسانه ها از زبان کارشناس سپاه
از سویی دیگر در سراسر ایران بالغ بر هزاران روزنامه نگار با طرز فکر و گرایشات سیاسی متنوع، مشغول به فعالیت و کسب درآمد هستند و هیچ فرد و سازمانی هم نمیتواند در روند کار رسانهای آنها سنگاندازی کند و یا مزاحمت ایجاد کند؛ البته مرز روشن و شفافی میان روزنامه نگاری و فعالیت رسانهای با جاسوسی و یا پیشبرد پروژه دشمن وجود دارد که در هر کجای دنیا مشاهده شود با برخورد پلیسی و قضائی مواجه خواهد شد.
دم خروس از اتاق فکر لندن بیرون زد
دبیرکل سازمان ملل یا معنای «تبعیض» را نمیداند یا بیش از حد «سیاستزده» است
علاوه بر موارد فوقالذکر در گزارش مغرضانه «گوترش» به «نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل» که مفاد آن وام گرفته از اکاذیب و جعلیات منتشره در رسانههای ضدانقلاب است، اشاره شده بود که در ایران نسبت به زنان و اقلیتهای دینی تبعیض روا داشته میشود.
اینگونه گزارش دهی دبیرکل سازمان ملل از دو حالت خارج نیست؛ یا او به شدت تحت تاثیر دروغهای شاخ و برگدار رسانههای ضدانقلاب است که به شیوه «گوبلزی» او را مسحور کرده و یا آقای دبیرکل واقعیت را میداند و در راستای منافع قدرتهای استکباری، خود را به تجاهل میزند.
در جمهوری اسلامی ایران، زنان همانند مردان از حقوق مصرح قانونی برخوردارند و اساسا برخلاف مغرب زمین پرمدعا، نگاه حقوقی و قانونی در جمهوری اسلامی به زنان از دریچه جنسیتی نیست.ای کاش دبیرکل سازمان ملل پیش از تنظیم گزارش مغرضانه علیه ایران، نگاهی به آمار رسمی اشتغال در کشور ما میانداخت تا متوجه شود در سال گذشته، ۶۷ درصد اشتغال ایجاد شده مربوط به زنان جامعه ما بوده است.
زنان جامعه ما پای به پای مردان و در برخی موارد مصممتر و شجاعتر از بسیاری از مردان گام برمی دارند
آیت الله آملی لاریجانی عصر روز گذشته در جلسه مسئولان عالی قضایی با تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه در زمینه عفاف و حجاب جریانی بر خلاف انصاف و عقلانیت به راه افتاده است، گفت: امروز زنان جامعه ما پای به پای مردان و در برخی موارد مصممتر و شجاعتر از بسیاری از مردان گام برمی دارند. مدتی قبل مصاحبه یک بانوی سالخورده از اهالی کرمان که سه تن از نزدیکترین افراد خود را در جبهه جنگ تقدیم اسلام کرده بود، پخش میشد، وی همسر، پدر و فرزند خود را در راه اسلام و انقلاب تقدیم کرده بود. انسان وقتی به کلمات و نوع بینش این بانو نگاه میکرد میدیدکه قدرت روحی او از هر مردی بیشتر است و با اینکه از سن و سال او این طور بر میآمد که چندان تحصیلات بالایی ندارد، اما با توجه به سخنانش به لحاظ بصیرت و شجاعت و استحکام در دفاع از اسلام، مدرس هر درس خواندهای بود. این زنان همان کسانی هستند که حضرت امام (قدس الله نفسه الزکیه) میفرمود: دفاع بر آنها همانند مردان واجب است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز در کشور ما هزاران تن از این شیرزنان حضور دارند که در استحکام رأی، بصیرت و حضور در خط مقدم هر جبههای پیشگامتر از بسیاری از مردان هستند، مادران، همسران و دختران شهدای مدافع حریم ولایت را از جمله آنان دانست و تأکید کرد: انسان باید در مقابل عظمت روحی این بانوان سر تعظیم فرود آورد.
از نگاه غرب زیبایی ظاهری زن ملاک است
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به نگاه مقابل این دیدگاه که از سوی غرب ترویج میشود، اظهار کرد: زن نمونه از نگاه آنها زنی است که زیبایی ظاهری داشته باشد و این به معنای فراموش کردن همه جنبههای معنوی است. اینکه جشنی برپا و زنی را به عنوان سلطان زیبایی معرفی کنند، نشان میدهد که نگاهشان به چه میزان با معیارهای قرآنی فاصله دارد.
رئیس قوه قضاییه به همه مردم و مسئولان هشدار داد: عدهای با پشتوانه سلطه رسانهای غرب در جهان تلاش میکنند که فرهنگ منحط غربی بویژه در مورد زنان را به جوامع اسلامی از جمله کشور ما تزریق کنند. همه دلسوزان نظام و فعالان فرهنگی باید به هوش باشند و دستها و زبانهایی را که در جهت ترویج فرهنگ مذکور حرکت میکنند مورد امر به معروف و نهی از منکر قرار دهند.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه هیچ منعی در کشور ما برای حضور زنان در عرصههای گوناگون اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... وجود ندارد، بر ضرورت حاکمیت نگاه عمیق قرآنی و انسانی به زن تأکید کرد و گفت: شایسته است که از ایام میلاد عظیم حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر برای واکاوی نگاه الهی و اخلاقی به زن و بازگشت به ارزشهای انسانی بهرهمند شویم.
بیشتر بخوانید: انتقادهای اخیر تابع شعارهای پوچ و تو خالی است/ زنان غربی اولین مدعی علیه تساوی حقوق هستند
علاوه بر این «گوترش» در گزارش مغرضانه و خلاف واقعش مشخص نکرده که چگونه ممکن است در کشوری، همه اقلیتهای دینی شناخته شده در قانون اساسی آن در مجلس قانونگذاری دارای نماینده باشند و در عین حال در چنین جامعهای تبعیض نیز علیه اقلیتهای دینی در جریان باشد!
حقوق اقلیتهای دینی در قانون/ آیا اقلیتهای دینی در ایران با تبعیض مواجهند؟
«مسروپ راتوسیان» کشیش کلیسای گریگور تهران پیشتر به میزان گفته بود در دوران پهلوی مسیحیان برای برگزاری جشن های وارتان مقدس که بر علیه پادشاه ساسانی بود با مشکل مواجه بودند وبعضا برخی از ارامنه زندانی می شدند، اما در دوره جمهوری اسلامی ما این جشن ها را به راحتی برگزار می کنیم.
بیشتر بخوانید: وضعیت اقلیت های دینی قبل و بعد از انقلاب اسلامی/ کشیش ارمنی: به فرمان امام خمینی (ره) بر علیه طاغوت به پا خاستیم
بیشتر بخوانید: نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس: اقلیتهای دینی در برگزاری مراسم خود مستقل و آزاد هستند/ قطعنامههای حقوق بشری علیه ایران سیاسی است
بهتر است «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل اگر واقعا در فکر ارئه گزارش بدون سوگیری و واقع بینانه پیرامون وضعیت حقوق بشری ایران است، عینک سیاسی خود را دربیاورد و واقعیتهای جامعه ایران را از دریچهای غیر از کانالها و شبکههای رسانهای ضدانقلاب و ضدملت ایران ببیند؛ همچنین فشارهای سیاسی قدرتهای استکباری در این زمینه را نیز پس بزند.
علاوه بر اینها دبیرکل سازمان ملل کاش پیرامون وضعیت حقوق بشری کشورهایی که علنا دست به جنایات علیه زنان و کودکان بیگناه می زنند و هر روز مدرسه و بیمارستانی را عمدا مورد هدف قرار می دهند نیز ورود پیدا کند و چشمان خود را به جنایتهای رژیمهایی همچون عربستان سعودی در یمن نبندد.