صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جولان پوشاک خارجی در بازار شب عید/ تولیدکنندگان ایرانی در گوشه رینگ

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰:۰۲
کد خبر: ۴۰۲۳۲۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
جولان پوشاک خارجی در بازار موجب شده فشار مضاعفی بر تولیدکنندگان داخلی وارد شود و بسیاری از واحدها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، هر کسی که یک بار گشت و گذاری در شهر داشته باشد پی به فراوانی انواع و اقسام پوشاک خارجی در سطح شهر با برند‌های مختلف می‌برد.

بازاری که باید در اختیار تولیدکننده و کارگر ایرانی باشد اما، تبدیل به جولانگاه پوشاک خارجی شده است که اکثر آن‌ها به صورت قاچاق وارد کشور شده اند.

به گفته عباس تابش مدیرکل بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ۴۵ هزار واحد صنفی پوشاک در استان تهران کالا‌های خارجی بدون مجوز می‌فروشند.

وی با تایید وجود ۶.۲ میلیارد دلار کالای قاچاق در بخش پوشاک افزود: امسال با اجرای شناسه دار کردن کالا‌ها تلاش می‌کنیم جلوی قاچاق را بگیریم.

علاوه بر حجم عظیم ورود پوشاک قاچاق، ۳۰ برند خارجی نیز بر اساس دستورالعمل مذکور برای واردات و عرضه پوشاک مجوز اخذ کرده‌اند که این موضوع فشار مضاعفی را بر تولیدکنندگان داخلی وارد کرده است و بسیاری از واحد‌های تولیدی یا تعطیل شدند و یا در آستانه تعطیلی هستند.

با کسب این مجوز برند‌های خارجی قارچ گونه در سطح شهر سر بر آوده و به دلیل حمایت‌هایی که از آن‌ها می‌شود با قیمت‌های کمتر اقدام به عرضه پوشاک می‌کنند که تولیدکنندگان داخلی قادر به رقابت با آن‌ها نیستند.

همچنین امیر قدیمی نژاد رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه در گفت‌وگو با با بیان اینکه بازار پارچه و نساجی در رکود کامل به سر می‌برد، اظهار کرد: بازاری که باید در اختیار مردم و کارگران ایرانی باشد، قرق پوشاک وارداتی و قاچاق از ترکیه و چین شده است.

وی با بیان اینکه واحد‌های صنفی یکی یکی در حال تعطیل شدن هستند، ادامه داد: از ۷ هزار واحد‌های صنفی که عضو این اتحادیه بودند ۳ هزار و ۵۰۰ واحد یا تعطیل شدند یا از پارچه فروشی به فروش پوشاک خارجی تغییر کاربری دادند.

به گزارش میزان دولت برای جلوگیری از آسیب بیشتر واحد‌های تولیدی به خصوص حوزه پوشاک و منسوجات باید راه حل‌ها و حمایت‌هایی ویژه‌ای را در نظر بگیرد در غیر این صورت در آینده‌ای نه چندان دور اثری از واحد‌های تولیدی نخواهد ماند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *