صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سینمای ایران نیاز به الگو و قهرمان دارد/به دلیل تولدم در فروردین ماه نوروز برایم جذاب است

۰۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۰۲۱۶۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
کارگردان جشن دلتنگی گفت: نوروز همیشه برای من جذاب بوده و احساس می کنم اتفاق جدیدی در طبیعت و جهان جاری می شود. خودم هم متولد 18 فروردین هستم و به همین دلیل این ماه برای من جذاب است.

پوریا آذربایجانی تهیه کننده، کارگردان، نویسنده و بازیگر سینما در گفت و گوی نوروزی با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: نوروز باستانی ایرانیان را به مردم سرزمینم تبریک عرض می کنم.

وی در قالب درخواستی با یک آرزو برای مردم بیان کرد: امیدوارم در سال جدید مردم خودشان باشند و برای خودشان زندگی نکنند و برای فخرفروشی به دیگران اهدافشان را تعریف نکنند.

آذربایجانی درباره احساسی که به نوروز دارد خاطرنشان کرد: نوروز همیشه برای من جذاب بوده و احساس می کنم اتفاق جدیدی در طبیعت و جهان جاری می شود. خودم هم متولد 18 فروردین هستم و به همین دلیل این ماه برای من جذاب است.


کارگردان فیلم "روایت های ناتمام" درخصوص نبود قهرمان در سینمای ایران گفت: نبود قهرمان در سینمای ایران به شدت احساس می‌شود. سینمای ایران از اواسط دهه هفتاد کم قهرمان شده است.

وی در همین راستا ادامه داد: البته در این میان نمی شود به فیلمسازان و یا فیلمنامه نویسان ایرادی وارد کرد زیرا آنها براساس دغدغه های شخصی خودشان فیلم می سازند و آن طور که مشخص است سینمای ایران در حال حاضر احساس می کند که نیازی به قهرمان نیست اما من به شخصه امیدوارم قهرمان ها و الگوها به سینمای ایران باز گردند.

کارگردان فیلم "اروند" نبود قهرمان در فیلم "جشن دلتنگی" را اینگونه توصیف کرد: متاسفانه من وضعیت کنونی و واقعی جامعه را بدون قهرمان می بینم و شاید به همین خاطر در فیلم جشن دلتنگی هم قهرمانی در داستان حضور نداشت.

وی درباره حضور قهرمان ها در سینمای هالیوود افزود: در سینمای هالیوود ابرقهرمان ها وجود دارند که مختص سینمای فانتزی هستند ولی در واقعیت اتفاق دیگری وجود دارد اما این را نباید فراموش کنیم که قهرمان حتی در فیلم فانتزی تاثیر خود را بر جامعه می گذارد. من کارگردانی ضد قهرمان نیستم بلکه معتقدم قهرمان باید در فیلم جایگاهش درست استفاده شود تا مورد قبول واقع شود.

کارگردان فیلم "تجریش ناتمام" درباره فیلمسازی در عرصه دفاع مقدس اظهار کرد: من همواره به دنبال قصه خوب در سینما می گردم و اروند برای من به همین صورت شکل گرفت. رشادت غواصان در دوران دفاع مقدس و شهادت آن عزیزان در آن زمان سالها بعد توانست اتحاد ملی را رقم بزند و همین عاملی بود تا من به سراغ ساخت فیلمی با موضوع دفاع مقدس و غواصان بروم زیرا در شرایط فعلی قصه دلنشین تری برای مردم بود.

گفتنی است پوریا آذربایجانی متولد ۱۳۶۰ در تهران کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس و برادر نگار آذربایجانی کارگردان سینما است. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت و برنده جوایز متعددی از جمله جایزه ویژه هیأت داوران ورشو و دیپلم افتخار جایزه اول جشنواره بمبئی برای "روایت‌های ناتمام"، کاندید بهترین کارگردانی برای "آب و آینه" از جشنواره فیلم فجر، بهترین فیلم اول برای "روایت‌های ناتمام" در جشنواره فجر دوره بیست و پنجم، بهترین فیلمنامه در بیست و نهمین جشنواره فجر برای مستند "عاشقانه‌ای برای سرباز وظیفه رحمت" شده است.


"جشن دلتنگی"، "اروند"، "تجریش ناتمام"، "روایت‌های ناتمام" و سریال "نوار زرد" از آثاری هستند که پوریا آذربایجانی در مقام کارگردانی و نویسندگی در کارنامه دارد. وی همچنین تهیه‌کننده روایت‌های ناتمام، و بازیگر "مزرعه پدری" و "نسل سوخته" است.

جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره انکریج آلاسکا، جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره سونوما سانفرانسیسکو، جایزه بهترین فیلم جشنواره فیلم موناکو و جایزه بهترین تهیه کننده از جشنواره فیلم موناکو برای "اینجا همه چیز خوب است" و سیمرغ سیمین ویژه هیئت داوران جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برای "اروند" از دیگر جوایز این هنرمند است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *