صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش تعیین کننده یگان ویژه در جدا کردن آشـوب گران از مردم

۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶:۰۶
کد خبر: ۴۰۱۵۲۰
فرمانده یگان‌های ویژه ناجا گفت: استفاده از سرمایه‌های اجتماعی در تقویت یگان‌های خودی و برخورداری از حمایت‌های مردمی امری است که باید مورد توجه تمامی یگان‌ها قرار گیرد.

به گزارش گروه جامعه ،سردار حسن کرمی در نشست فصلی معاونان، فرماندهان و مدیران یگان‌های ویژه ناجا اظهار داشت: راهبرد‌های شش گانه یگان‌های ویژه که از پنج سال قبل مسیر تکاملی خود را طی می‌کند، در آشوب‌های دی ماه ۹۶ کارآیی خود را نشان داد، این راهبرد‌ها شامل آموزش‌های نوین، تجهیزات پیشرفته، اشراف اطلاعاتی، رویکرد اجتماعی، عملیات روانی و توسعه بود.

کرمی با اشاره به نقش فرماندهان در مأموریت‌ها تأکید کرد: حضور فرمانده یگان‌ها در صحنه و عملیات پیش دستانه در موفقیت یگان‌های ویژه موثر است، در موفقیت یک مأموریت باید تمامی عوامل دست به دست هم بدهند اگر تمامی امکانات و تجهیزات را در اختیار داشته باشیم ولی نتوانیم از نیروی انسانی به نحو مطلوب بهره برداری کنیم و همچنین تدابیر صحیحی نیندیشیم به طور قطع در انجام مأموریت‌ها با شکست مواجه خواهیم شد.

سردار کرمی در خصوص شرایط مدیریت صحیح بیان کرد: شرح صدر، جاذبه و دافعه، تواضع، قاطعیت و مشورت کردن از ویژگی‌های مهم یک مدیر لایق محسوب می‌شود و نیاز است این خصوصیات را وی در وجود خود نهادینه کند تا در پیشبرد اهداف موفق باشد.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: استفاده از سرمایه‌های اجتماعی در تقویت یگان‌های خودی و برخورداری از حمایت‌های مردمی امری است که باید مورد توجه تمامی یگان‌ها قرار گیرد، این امر از طرق مختلفی به دست می‌آید که در این خصوص می‌توان به حضور در رسانه ملی، فضای مجازی، اردو‌های جهادی، عملیات مردم یاری، طرح اخوت، طرح وصال، طرح نیایش و طرح با جوانان اشاره کرد، چنانکه رویکرد اجتماعی در کنترل آشوب‌های اخیر، تراز پلیس کشورمان را ارتقاء داد.

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا در پایان گفت: یگان‌های ویژه با تاب آوری و آستانه تحمل بالا در جدا کردن آشوب گران از مردم، نقش تعیین کننده داشت، تقویت روحیه سلحشوری، ایثار و مقاومت نیرو‌های خودی، تقویت امید به آینده و اعتماد برای مردم و القای یاس و نا امیدی در دشمن و تحمیل اراده به دشمن قبل از درگیری از عوامل یک عملیات روانی خوب است.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *