صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معصومیت از دست رفته روایتی شیرین و ماندگار/ هنرمندانی توانا که خوش درخشیدند+عکس

۰۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۰۱۱۴۶
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
سارا خوئینی‌ها، با بازی تحسین‌برانگیز خود در این سریال در نقش تأثیرگذار حمیرا زن دلفریب و عشوه گر عرب درخشید و برای این درخشش، در جشنواره برنامه‌های تلویزیون سال ۸۳ و ۸۴ به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، "معصومیت ازدست‌رفته" مجموعهٔ تلویزیونی به کارگردانی داوود میرباقری محصول بهار سال ۱۳۸۲ و شبکه سوم  است.

داستان این سریال، به سده نخست هجری برمی‌گردد و با محوریت شخصیتی به نام شوذب شکل می‌گیرد. وی از یاران حضرت علی(ع) بود، منتهی اکنون خزانه‌دار کوفه و امویان شده‌ و میرباقری شوذب را در میانه عشق بین دو زن ترسیم می‌کند.

اولین زن ماریا است که زمانی مسیحی بوده‌ است و خاطرات شیرینی از دوران خلافت امیرالمومنین علی(ع) دارد که به منزل آنها سر می‌زده‌ و دستگیر فقر و تنگدستی‌شان بود. دیدن شوذب، ماریا را به یاد حضرت می‌اندازد و همین بتدریج علاقه او را به شوذب شکل می‌دهد. ماریا که پس از مرگ مادر به دیر سپرده شده و به قالب راهبه مسیحی درآمده است، همچنان دل در گرو عشق شوذب دارد و برایش پیام‌هایی عاطفی می‌فرستد و در مواجهه بین این دو، شوذب نیز گرفتار عشق ماریا می‌شود.

اما زن دوم یک یهودی است به نام حمیرا که با شمایل کولی‌وار خویش، دل شوذب را می‌فریبد و او را بتدریج با وسوسه به راهیابی بیشتر به دستگاه خلافت امویان، از ایمان دور می‌سازد.

به این ترتیب سریال میرباقری در یک عرصه دوسویه شکل می‌گیرد: سویه‌ای که نهایتش به سعادت ختم می‌شود و سویه‌ای که فرجامش جز شقاوت نیست و اکنون شوذب باید بین این تنگنا راهی را برگزیند. شوذب نهایتاً با ماریا ازدواج می‌کند اما به دلیل رفت‌وآمدهای مکرر حمیرا نسبت به او بی محبت شده و ماریا او را ترک می‌کند. ماریا در هنگام  به دنیا آوردن پسرش از دنیا می‌رود و شوذب نیز با حمیرا ازدواج می‌کند. اما چند سال بعد پسر شوذب، زید، اتفاقی عاشق ربابه دختر حمیرا می‌شود و در این راه کشته می‌شود. شوذب هم دیوانه شده و ربابه را در مجلس عروسیش می‌کشد. اما نهایتاً به وسیله سواری از زندان نجات می‌یابد.

سارا خوئینی‌ها، با بازی تحسین‌برانگیز خود در این سریال در نقش تأثیرگذار حمیرا زن دلفریب و عشوه گر عرب درخشید و برای این درخشش، در جشنواره برنامه‌های تلویزیون سال ۸۳ و ۸۴ به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن مورد تقدیر قرار گرفت.

خوئینی‌ها با اتّکا به توانایی‌های هنری قابل تحسینش، ویژگی‌های ظاهری مخصوص به خود، توجه کارگردانان سریال‌های تاریخی را به خود جلب کرد و توانست نقش‌های مربوط به زنان آن زمان را برای بیننده باورپذیرتر کند.

این سریال به دلیل موضوع و چینش فیلمنامه متفاوت از سریال های دیگر که تا آن زمان ساخته شد در بین مخاطبان محبوبیت به دست آورد تا جایی که هنور هم این سریال تازگی دارد.

امین تارخ در نقش شوذب، فریبا کوثری در نقش ماریای نصرانی، سارا خوئینی‌ها در نقش حمیرا، امین زندگانی در نقش زید، عزیزالله هنرآموز در نقش پدر حمیرا، حدیث فولادوند در نقش ربابه، انوشیروان ارجمند در نقش حجاج بن یوسف ثقفی، داریوش فرهنگ در نقش عبیدالله بن زیاد از نقش هایی بودند که در سرال خوش درخشیدند و بیش از پیش در بین مردم به محبوبیت رسید.

تیتراژ پایانی سریال معصومیت از دست رفته با نام "باور کن" را محمد اصفهانی می خواند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *