صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فریاد خشم هزاران پناهجوی آفریقایی بر سر کابینه نتانیاهو

۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۰۰۳۰۱
در روزهای اخیر خیابان‎های فلسطین اشغالی صحنه تظاهرات علیه برنامه مقامات رژیم صهیونیستی برای اخراج پناهجویان آفریقایی‌تبار بوده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، روزهای اخیر خیابان‎های فلسطین اشغالی صحنه تظاهرات علیه برنامه مقامات رژیم صهیونیستی برای اخراج پناهجویان آفریقایی‌تبار است.

بنا به گزارش وب‌سایت «هاآرتص» روز شنبه نزدیک به 20 هزار نفر از ساکنان سرزمین‎های اشغالی به همراه پناهجویان آفریقایی‌تبار در تل‌آویر گرد هم آمدند تا علیه سیاست اخراج و زندانی‌کردن پناهجویان مقامات اسرائیلی تظاهرات کنند.


تظاهرات بیشتر در جنوب شهر تل‌آویو بوده که اکثر پناهجویان در این منطقه زندگی می‌کنند؛ تظاهرکنندگان نوشته‌هایی مانند «نه به اخراج»، «ما همه انسان هستیم»، و «پناهنده و مردم از دشمنی بپرهیزید» حمل می‌کردند.

رژیم صهیونیستی در اوایل ماه آوریل به 20 هزار پناهجوی مرد آفریقایی اعلام کرد که دو ماه فرصت دارند تا به کشور خود برگردند در غیر این‌ صورت بازداشت و زندانی خواهند شد.

پلیس اسرائیل از ابتدای هفته گذشته شروع به بازداشت پناهجویانی کرده که حاضر به ترک سرزمین‎های اشغالی نیستند؛ روز پنج‌شنبه همه پناهجویان بازداشتی در زندان «هولات» در اعتراض به این اقدام مقامات اسرائیلی دست به اعتصاب غذا زدند.


بر اساس گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل هم‌اکنون نزدیک به 27 هزار پناهجو از کشور اریتره و 8 هزار نفر از کشور جنگ‌زده سودان در سرزمین‎های اشغالی به سر می‌برند.

رسانه‌های اسرائیلی مدعی شده‎اند که به پناهجویان یک بلیط هواپیما و چند هزار دلار داده شده تا ظرف دوماه به کشورهای اوگاندا و رواندا بروند؛ با این حال مقامات این دو کشور هر گونه توافقی با مقامات اسرائیلی در این زمنیه را رد کرده‌اند.


به نوشته پایگاه «ایندیپندنت» پناهجویانی که طی هفته‌های گذشته به رواندا رفته‌اند گزارش داده‌اند مقامات دولتی اوراق هویتی‌شان را مصادره کرده‌اند و ابتدایی‌ترین حقوق انسانی‌شان در آنجا نقض می‌شود.

تنها توضیح رسمی‌ای که مقامات رژیم صهیونیستی در خصوص این اقدام خود ارائه داده‌اند این است که بخش زیادی از مهاجران و پناهجویان آفریقایی جویندگان کار هستند و مقامات اسرائیلی هیچ الزام قانونی برای نگهداری آنها ندارند، منتقدان اما اخراج اجباری پناهجویان به کشورهای جنگ‌زده آفریقایی اقدامی غیراخلافی و غیرانسانی می‌دانند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *