صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بهنام تشکر، بازیگری که صدا و بازی را با هم دارد/ عاشق صدای حاج سلیم موذن زاده

۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۰۰۱۵۱
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نقش روانشناس در سریال ساختمان پزشکان، بازی کوتاه اما خیره کننده در سریال مختارنامه و نقش معتاد در سریال گمشدگان از به یاد ماندنی ترین بازی های او در بین مخاطبان است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بهنام تشکر در ۴ بهمن ۱۳۵۵ از خانواده‌ای آذری در بندر انزلی پا به عرصهٔ وجود گذاشت.

این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و گویندهٔ رادیو و دوبلور دوران کودکی اش را در بندر انزلی گذراند و الفبای تئاتر را در این شهر آموخت. در سال ۱۳۷۵ در۲۰ سالگی با خانواده اش از بندر انزلی به ساری مهاجرت کرد و فعالیت تئاتری خود را در این شهر با بازی در نمایش کمدی میرزا فرفره آغاز کرد.

تشکر دارای مدرک لیسانس اقتصاد بازرگانی از دانشگاه فیروزکوه است. او در سال ۸۵ ازدواج کرد و هم اکنون یک پسر به نام کاوه دارد. بهنام تشکر به مدت دو سال کار دوبله انجام داد و هم اکنون به فعالیتش در عرصهٔ رادیو ادامه می‌دهد.

او در دوران نوجوانی، هافبک راست تیم نوجوانان باشگاه ملوان بندر انزلی بود اما بنا به دلایلی، این رشته ورزشی را به صورت حرفه‌ای پیگیری نکرد.

دریافت تندیس بهترین بازیگر تئاتر در سال ۹۴ از انجمن ملی منتقدان تئاتر ایران برای بازی در نمایش "دختر یانکی" به کارگردانی برادرش بهرام تشکر، دریافت تندیس بهترین بازیگر طنز تلویزیون در سال ۹۱ برای بازی در سریال "ساختمان پزشکان"، دریافت تندیس بهترین بازیگر برای نمایش "ماه زدگان" به کارگردانی بهرام تشکر در ششمین جشنواره سراسری ماه و رتبه اول بازیگری برای نمایش "هتل کالیفرنیا" در چهارمین جشنواره نمایشنامه خوانی مولوی در سال ۱۳۸۷ به کارگردانی بهرام تشکر تنها بخشی از عناوینی است که این بازیگر و گوینده کسب کرده است.

تشکر تا کنون در سریال هایی چون "تا صبح"، "مختارنامه"، "ساختمان پزشکان"، "دزد و پلیس"، "دودکش"، "پژمان"، "هفت سنگ"، "پادری"، "لیسانسه ها" و "گمشدگان" بازی کرده است. 

این بازیگر همچنین در آثار سینمایی چون "استرداد"، "رستاخیز"، "لاک قرمز" و "جشن دلتنگی" ایفای نقش کرده است. تشکر همچنین در سریال های شبکه نمایش خانگی "ابله"، "یه شام خوب" و "ساخت ایران" بازی کرده است. 

دو سال گویندگی در موسسه قرن بیست و یک از سال 1383 تا 1385 به مدیریت نصرالله مدقالچی و گویندگی در بیش از ۷۰ فیلم سینمایی، گویندگی رادیو از سال ۱۳۸۷، گویندگی در شبکه رادیویی تهران، استودیو صدای شهر، گویندگی در شبکه جهانی صدای آشنا و برنامه‌های قند پارسی، رنگ خدا، ویژه برنامه دهه اول محرم، گویندگی در شبکه جوان و برنامه ویژه جشنواره تئاتر فجر، مثلث و بین خودمون باشه از فعالیت های بهنام تشکر در عرصه گویندگی است. 

تشکر پیش از شناخته شدن با سریال "ساختمان پزشکان" در بین مردم، از بازیگران مطرح تئاتر بود. از ویژگی های  این بازیگر صدای رسا و حجیم اوست که به بازی او در نقش های جدی و با ابهت کمک کرده است، در عین حال  گاهی همین صدا با نازک کردن در نقش طنز بعد دیگر صدای او و هنر بازی اش را به تصویر می کشد. جالب این است که حتی در نقش جدی هم گاهی صدای او با همان ابهت و بدون نازک کردن توسط تشکر قابلیت کمدی پیدا می کند که این هنر و بازی به عنوان سبک و مختص این بازیگر حائز اهمیت است.

او سلیم موذن زاده اردبیلی را بسیار دوست دارد و اظهار کرده است که آذری ها، صدای حاج سلیم موذن زاده را به ویژه وقتی درباره حضرت ابوالفضل (ع) می خواند دوست دارند و بعضی اوقات با سعید آقاخانی آن را زمزمه می کنند.

نقش روانشناس در سریال "ساختمان پزشکان"، بازی کوتاه اما خیره کننده در سریال "مختارنامه" و نقش معتاد در سریال "گمشدگان" از به یاد ماندنی ترین بازی های او در بین مخاطبان است. 

بهنام تشکر چندین سال در آمریکا و انگلیس زندگی کرده است و در مهر ماه 94 به ایران بازگشت. او علاوه بر بازیگری، عکاسی و نمایش نامه خوانی هم می کند. در نزدیک به 200 نمایش نامه خوانی شرکت داشته است و 300 عکس کلاسیک با دوربین حرفه ای در آمریکا گرفته و بخاطر احترامی که برای عکاسان ایرانی قائل است هرگز راضی به زدن نمایشگاه نشده است.

بهنام تشکر از بازیگرانی است که نکات ریز بازی در یک نقش را به شدت رعایت کرده و این مسئله به محبوبیت بیشتر او کمک کرده است. این بازیگر در سریال "رنچ پنهان" در نقش رئیس ساواک بازی متفاوتی را در کارنامه هنری خود ثیت کرده است. 

 

 

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *