صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ساده زیستی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های حضرت زهرا(س)

۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰:۰۲
کد خبر: ۳۹۹۲۳۶
کارشناس علوم قرآنی گفت: بانوی بزرگوار اسلام آینه تمام نمای خوبی هاست یعنی ما هر خوبی که می خواهیم ببینیم مصداق اتم و اکمل آن در حضرت زهرا(س) وجود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا قنبری کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره شخصیت حضرت فاطمه(س) گفت: بانوی بزرگوار اسلام آینه تمام نمای خوبی هاست یعنی ما هر خوبی که می خواهیم ببینیم در حضرت زهرا(س) وجود دارد.


وی در همین راستا افزود: از جمله ویژگی های خوب حضرت فاطمه(س) ساده زیستی است که یکی از نیازهای امروز جامعه ماست که متاسفانه جامعه امروزی با ورود به تجملات و مسابقه ای که بین افراد در این موضوع وجود دارد خود را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است، در حالی که افراد با دقت در زندگانی حضرت زهرا(س) که در عین سادگی سرشار از صفا و صمیمیت بود و نتیجه ارزشمندی چون تربیت فرزندان بزرگ را به همراه داشت متوجه می شوند که این تجملات و تشریفات برگ برنده زندگی نیستند.

این کارشناس علوم قرآنی درباره ساده زیستی حضرت فاطمه (س) اظهار کرد: در لحظه لحظه زندگی بانوی بزرگوار اسلام می توان ساده زیستی را دید. در روایات آمده است که وقتی سلمان به منزل حضرت فاطمه زهرا(س) مراجعه می کند و می بیند ایشان یک چادر بسیار معمولی پوشیده است تعجب می کند و می گوید: دختران پادشاهان لباس های زربافت پوشیده و بر تخت هایی از طلا می نشینند آن وقت چگونه شما دختر پیامبر اسلام(ص) لباس ساده و معمولی می پوشید؟ حضرت می فرمایند: "يا سلمان، انَّ اللّهَ ذَخَّرَ لَنا الثِّیابَ وَ الْکراسِی لِیوْمٍ آخِرِ"." ای سلمان! خدای متعال لباسهای زینتی و تختهای طلایی را برای ما در روز قیامت ذخیره کرده است".

حجت الاسلام والمسلمین قنبری ادامه داد: سپس حضرت زهرا(س) به خدمت پیامبر اسلام می رسند، داستان را برای ایشان نقل می کنند و این جمله را هم  خدمت پدر گرامیشان اضافه می کنند: "ما 5 سال است با حداقل ها زندگی می کنیم و فرش زیر پای ما تنها یک پوست گوسفند است". این حکایت نشانه ای از زندگی ساده ایشان است چراکه حضرت علی (ع) فقیر و ندار نبوده اند، بنابراین مبنای زندگی این دو بزرگوار بر ساده زیستی بوده است و اصل را در مسائلی غیر از تجملات و تشریفات می دیدند. مسئله ای که امروز در جامعه ما بسیار نیاز است به آن توجه شود.


وی به موضوع تربیت فرزند توسط حضرت زهرا(س) اشاره و بیان کرد: یکی از ویژگی هایی که بانوی بزرگوار اسلام در آن الگو هستند تربیت فرزند است. وقتی پیامبر اسلام(ص) از ایشان سوال می کنند که زن در چه حالتی به خداوند نزدیک تر است؟ حضرت در جواب می فرمایند: "نزدیک ترین حالت یک زن به خداوند زمانی است که در خانه در حال انجام امور خانه و تربیت فرزندان است".

این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: نتیجه این اعتقاد و زندگانی حضرت زهرا(س) تربیت فرزندانی تاثیرگذار چون امام حسن و امام حسین(ع) است بنابراین یکی از ارزش های زنان امروز این است که بتوانند فرزندان خوبی را تربیت کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *