لزوم شناسایی بهتر رویهها و تجربهها در مقام اجرا و تقویت و به اشتراک گذاشتن آنها
معاون امور بینالملل ستاد حقوق بشر افزود: همچنین شناسایی خلاهای موجود و رفع آسیبها و رسیدن به یک وحدت رویه از دیگر اهداف برگزاری این کارگاهها و نشستها است که برای تحقق آن تلاش میکنیم.
دبیر کارگاه تخصصی دادرسی ویژه اطفال و نوجوانان با اشاره به اینکه مهمترین موضوع در بحث کودکان و نوجوانان مجازات سلب حیات است، گفت: باید حداکثر استفاده از ظرفیتهای قانونی به عمل آید، ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی این ظرفیت را در اختیار همکاران قضایی قرار میدهد. اعتقاد داریم اجرای کامل قوانین جدید آیین دادرسی کیفری و مجازات اسلامی که همواره مدنظر نظام قضایی میباشد، ثمرات مختلفی در حوزههایی به ویژه حقوق بشر و شهروندی خواهد داشت.
معاون امور بینالملل ستاد حقوق بشر افزود: ما در حوزه اقدامات و برنامه ها، تحت تاثیر ادعا و اتهامات حقوق بشری نیستیم و به دنبال حمایت و ارتقای حقوق بشر، بر اساس الزامات دینی و قانونی خود هستیم و این موضوع از هرچیزی برای ما مقدمتر است.
دبیر کارگاه تخصصی دادرسی ویژه اطفال و نوجوانان در پایان گفت: وقتی در خصوص کودکان و نوجوانان معارض با قانون صحبت میکنیم، دستگاههای متعددی قبل از نظام قضایی وجود دارند که اگر وظیفه خود را به خوبی انجام دهند، مشکلات کمتری خواهیم داشت.