صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناتوانی متولی حمل و نقل هوایی کشور پس از سانحه هواپیمای ATR آسمان

۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۵:۲۸
کد خبر: ۳۹۸۳۱۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
ساعت ۸ و ۵۰ دقیقه یکشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۶ هواپیمای ATR۷۲ هواپیمایی آسمان فرودگاه مهرآباد را به مقصد یاسوج ترک می‌کند، اما در میانه راه این هواپیما از صفحه رادار محو می‌شود و ساعتی بعد بالاخره مسئولان حمل و نقل هوایی کشور تصمیم می‌گیرند تا سقوط این هواپیما را اعلام کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ساعت ۸ و ۵۰ دقیقه یکشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۶ هواپیمای ATR۷۲ هواپیمایی آسمان فرودگاه مهرآباد را به مقصد یاسوج ترک می‌کند، اما در میانه راه این هواپیما از صفحه رادار محو می‌شود و ساعتی بعد بالاخره مسئولان حمل و نقل هوایی کشور تصمیم می‌گیرند تا سقوط این هواپیما را اعلام کنند.

ناتوانی سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاع رسانی پس از وقوع سانحه
تمامی اصحاب رسانه در حوزه راه به خوبی می‌دانند که مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری با استدلال اینکه این سازمان متولی حمل و نقل هوایی در کشور است در تمام مسائل و رخداد‌های صنعت هوایی شخص اول اطلاع رسانی است.

در نهایت جعفرزاده در اولین مصاحبه با خبر ۱۱ شبکه خبر فقط به اطلاع رسانی در خصوص حذف هواپیما از رادار بسنده می‌کند، اما در مصاحبه بعدی سقوط هواپیما را تایید می‌کند.

حالا سوال اینجاست که چه اتفاقی رخ داده که سقوط هواپیما برای سازمان هواپیمایی کشوری مسجل شده است؟همچنان با تایید خبر سقوط هواپیما از سوی مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس این سازمان که خود سالیان طولانی مدیرعامل هواپیمایی آسمان بوده در خصوص سانحه سکوت می‌کند تا بالاخره این مقام مسئول هم مجبور به پاسخگویی می‌شود و اطلاع رسانی در خصوص علت سانحه را منوط به کشف جعبه سیاه هواپیما می‌کند.

در همین ساعات، منابع مختلف اخباری را در خصوص سرنوشت هواپیمای پرواز تهران – یاسوج اعلام کردند و جالب اینجاست که سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نهاد متولی حمل و نقل هوایی تجاری آخرین ارگانی بود که سقوط هواپیما را تایید کرد و این مطلب به وضوح بی برنامگی این سازمان را در اطلاع رسانی پس از سانحه نشان می‌دهد.

چرا لاشه هواپیما گم شده است؟بیش از ۱۲ ساعت از سانحه سقوط هواپیما می‌گذرد، اما تنها خبری که شنیده می‌شود جستجو برای یافتن لاشه هواپیماست.برای این منظور باید دو نکته اساسی را بررسی کنیم:نخست اینکه هواپیمای ATR دارای سیستم ELT یا اعلام موقعیت هواپیماست، این سیستم به محض بروز یک ضربه شدید یا تماس با آب شروع به پخش امواجی روی فرکانس‌های ۴۰۶ و ١٢١.۵ مگا هرتز می‌کند تا موقعیت هواپیما مشخص شود.

همچنین محل قطع ارتباط هواپیما با رادار نیز در داده‌های راداری وجود دارد، حالا با وجود این دو مطلب چطور محل دقیق هواپیما همچنان مشخص نشده است؟
 

معمای سقوط هواپیمای ATR۷۲ هواپیمایی آسمان در حالی پیچیده می‌شود که هنوز سانحه فوکر ۱۰۰ قشم ایر در مشهد از یاد نرفته است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *