صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فست فودها ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهند

۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹:۴۲
کد خبر: ۳۹۸۲۱۷
خطرات مصرف غذاهای فرآوری شده هر روز عنوان می شود. اما متاسفانه حقیقتی که تغییر نمی کند این است که مصرف این نوع غذاها همچنان در سراسر جهان رو به افزایش است.
به گزارش گروه فضای مجازی ،  محققان هشدار می‌دهند افزایش پرسرعت مصرف غذا‌های فوق فرآوری شده آغازگر افزایش موج سرطان در دهه‌های آتی خواهد بود.

مواد خوراکی فوق فرآوری شده شامل کالا‌ها و اسنک‌های بسته بندی شده، نوشابه‌های گازدار، غلات شیرین، غذا‌های آماده و محصولات گوشتی فرآوری شده هستند که عمدتاً حاوی مقادیر بالا قند، چربی و نمک و فاقد ویتامین و فیبر هستند.

برآورد‌ها نشان می‌دهد این موع مواد خوراکی بالغ بر ۵۰ درصد کل مصرف انرژی روزانه را در چندین کشور پیشرفته شامل می‌شوند.

تیمی از محققان برزیلی و فرانسوی رابطه احتمالی بین مصرف غذا‌های فوق فرآوری شده و ریسک کلی سرطان و همچنین سرطان‌های سینه، پروستات و روده (کلورکتال) را بررسی کردند.

این داده‌ها مبتنی بر ۱۰۴،۹۸۰ فرد بزرگسال سالم فرانسوی (۲۲ درصد مرد و ۷۸ درصد زن) با میانگین سنی ۴۳ سال بودند. این شرکت کنندگان به پرسشنامه‌های آنلاین که برای برآورد مصرف ۳۳۰۰ نوع غذای متفاوت طراحی شده بود پاسخ دادند.

بررسی این پاسخ‌ها و گزارشات پزشکی این افراد در طول مدت ۵ سال نشان داد ۱۰ درصد افزایش در نسبت وجود مواد خوراکی فرآوری شده در رژیم غذایی با افزایش ۱۲ درصدی ریسک کلی سرطان و ۱۱ درصد افزایش ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. در این مورد هیچ رابطه قابل توجهی در مورد سرطان‌های پروستات و کلورکتال یافت نشد.
 
منبع:مهر
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *