نشانههای "ضعف مغز" چیست؟
یک دکتر طب ایرانی نشانههای "ضعف مغز" را تشریح کرد.
وی افزود: اگر افراد احساس میکنند که آرامش کافی ندارند، زود عصبانی میشوند یا حوصله کارهای معمول خود را ندارند یا دوست دارند، بیشتر تنها باشند و هیچ عاملی موجب خوشحالی و رضایت آنها نمیشود یا بیشتر اوقات در حال انتقاد کردن از همه چیز و همه کس هستند، علاوه بر مسائل روانشناسی بهتر است، به ضعف مغز و بدن توجه بیشتر صورت گیرد.
این دانشجوی دکترای طب ایرانی ادامه داد: مخصوصاً اگر افراد با کوچکترین عامل مانند عطر، سروصدا، آفتاب یا استرسی دچار سردرد میشوند و هر روز وضعیت آنها بدتر میشود حتما باید به ضعف مغز توجه کنند و به تقویت مغز بپردازند.
مداحیان تصریح کرد: حالت ضعف مغز میتواند نتیجه یک سبک زندگی غلط باشد مثلا کمخوابی مزمن، عدم تحرک، استرس زیاد، تفکر زیاد، عدم تفریح یا رژیم غذایی نامناسب از علل آن هستند.
وی خاطرنشان کرد: غذا یکی از روشهای درمانی در تقویت مغز مخصوصاً در افراد مبتلا به کم خونی و ضعف مغز است از موادغذایی تقویتکننده مغز بادام و مویز است.
این دانشجوی دکترای طب ایرانی تاکید کرد: البته بعضی افراد به دلیل تیزی حواسی که دارند شبیه به ضعف مغز هستند، اما نکته افتراقی این است که در ضعف مغز، عملکردهای مغزی مثل حافظه و تصمیمگیری و .. به تدریج ضعیفتر میشوند در صورتی که ممکن است فرد قبلا مشکلی نداشته، اما در حالت دیگر (زکی الحس) ممکن است حتی با گذشت زمان بهتر هم شوند و از قدیم این حالت تیزی حواس را داشتهاند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *